Bajasen

Vår spesialkompetanse: Bedriftsidentitet, Strategi, Webdesign, Content, Kampanjer, kommunikajson.

Om Bajasen

Bajasen har lang fartstid i kommunikasjon- og reklamebransjen og jobber med kunder som Harley-Davidson, Stolt Bemanning, 3M Norge, Post-it, Scotch, Lillestrøm Sportsklubb, Ragn Sells, Canon Norge, Aberia, Advokatfirmaet Økland, Arkel Romerike, Riccovero, Læringsverkstedet, Stand Up Norge, Moelven, Compassion mm. Se referanser på http://bajasen.no/aid=9266193

I Bajasen så tenker vi merkevarebygging og helhetlig kommunikasjon. Det indre livet i organisasjoner, hvordan identiteten og kulturen er, hvordan bedriften ser på seg selv, og hvem man ønsker å være i markedet, er helt avgjørende elementer for å bygge en sterk merkevare.

Vi har gjennom flere år kjørt både små og store identitetsprosesser i bedrifter for å finne ut av "hvem skal vi være?". Deretter trengs det strategier som er mulige å følge og som virker i de riktige kanalene. Websidene i bedriften skal være speilet av bedriftens personlighet, og vi mener det er helt nødvendig å skape den samme følelsen når noen ser på hjemmesiden deres, som om de møtte noen av dere personlig. For design er viktig. Innholdet på hjemmesidene kan være bilder, farger, filmer, gif's, ja det finnes nesten ikke grenser. Men alt må bygge oppunder merkevaren og personligheten i bedriften.

Vi vet at god merkavarebygging krever oppmerksomhet som treffer og kommunikasjon som forandrer. Det er det vi kaller "Bajaseri". Og Bajaseri er noe alle trenger!

Hva kan vi hjelpe deg med? Merkevareutvikling og strategi - Sosiale medier - Webstrategi - Webdesign - Grafisk design - Profilering - Film og radio - Messe/Events.

Vår spesialkompetanse: Bedriftsidentitet, Strategi, Webdesign, Content, Kampanjer, kommunikajson.

Våre målgrupper: De som ser behovet for profesjonelle samarbeidspartnere innen kommunikajon.

Om Bajasen

  • Partnernivå: Draktsponsor

  • Besøkadresse: Trondheimsveien 48F, 2007 Kjeller

  • Webadresse: https://www.bajasen.no

  • Telefon: 92 82 25 27

Nyheter om partnere

Se flere nyheter