Scandic Lillestrøm med ny avtale: LSKs andre hjem

Scandic Lillestrøm og LSK er enige om et utvidet samarbeid også i 2019. Det betyr at hotellet pryder baksiden av shortsen til Fredrik Krogstad (til høyre) og lagkameratene denne sesongen.

Annonse:

For spillere, trenere og støtteapparat er Scandic Lillestrøm nærmest å anse som deres «andre hjem». Både sport og resten av klubben er svært fornøyde med at det gode samarbeidet fortsetter også i 2019.

Les også: Her kan du bli bedre kjent med Scandic Lillestrøm

- LSKs andre hjem er en veldig bra beskrivelse på Scandic Lillestrøm. Det er et veldig viktig oppladningsmiljø for oss før hver hjemmekamp. Her spiser vi, har kampmøte og en stund sammen for sosial avslapping. Miljøet, lokalene, maten og beliggenheten gjør dette til et perfekt sted for oss. Dessuten står personalet på Scandic Lillestrøm for et hyggelig og profesjonelt vertskap. Jeg vil også påpeke at nyankomne spillere og trenere starter sin tid i LSK med å bo en stund på hotellet - fram til de finner sitt permanente bosted. De trives veldig godt, i tillegg til at nærheten til togstasjonen er fantastisk, sier trener Jörgen Lennartsson.

Fungerende hotelldirektør Benjamin Schofield er også svært glad for at det fruktbare partnerskapet utvides denne sesongen. Med danskene Daniel A. Pedersen og Tobias Salquist på hver sin side, smilte han godt under vår fotoseanse - sammen med restaurantsjef Tani Gurra (fra venstre), teknisk sjef Per Bjørklund, Simen Rafn, resepsjonsjef og husøkonom Marta Person, Thomas Lehne Olsen, konferansesjef Julia Rondestvedt og Fredrik Krogstad.

- Samarbeidet vi har hatt med LSK har vært helt fantastisk. Vi er veldig glade for at det fortsetter i år. Det er positivt både for ansatte og gjestene for øvrig. Og det er viktig for oss at spillerne føler seg hjemme her, at de blir ivaretatt og at de får mat før kamp. Dessuten har vi frokostmøter med sponsornettverket til LSK, i tillegg til at vi serverer i VIP-restauranten på Åråsen to ganger i løpet av sesongen. Vi ønsker LSK all mulig lykke til i år. Vi tror dette kommer til å bli et knallgodt år både for dere og for oss, sier Benjamin Schofield.

Scandic Lillestrøm har hatt stor suksess siden oppstarten i fjor. Nå lanserer hotellet også noen spennende nyheter utover våren.

- Nå kommer vi med ny meny 1. april med fokus på lokale råvarer og sesongen vi går inn i. I starten av mai lanserer vi også ny frokostmeny med fokus på grønn og vegansk mat, sier Benjamin Schofield.

Les også: Økland ny draktsponsor: Skal vokse med LSK-partnerskap

Annonse fra Obos-ligaen: