Renta og LSK fortsetter samarbeidet

Rentas Henrik Sognnæs og Lillestrøms Jørgen Heen Enger smilte bredt da de kunne annonsere at samarbeidet fortsetter i to år til.

Annonse:

- At Renta fortsetter sin støtte til oss setter vi umåtelig stor pris på. De har vært trofaste og aktive i mange år som Flexleie AS, men er med i like stor grad nå som de er Renta AS. Henrik og hans team er aktive partnere som bidrar til at vårt nettverk fungerer så bra som det gjør. I tillegg stiller de alltid opp når klubben trenger deres ekspertise, sier markedskonsulent Jørgen Heen Enger.

Den lojale bedriften går inn i sitt åttende fulle år som LSK-partner. Henrik som har vært med hele veien, forklarer hvorfor de er med videre.

- Vi er med av to grunner. Det ene er businessen. Å være med i et stort nettverk som gir oss både kunder og leverandører, er avgjørende for vårt bidrag. Dette har vi hatt suksess med og er sikre på at det vil bære frukter fremover også. I tillegg er vi stolte av å støtte noe lokalt og det samfunnsansvaret det innebærer.

Hvilke fordeler får bedriften din av å være med i LSKs sponsornettverk?

- Nettverket er den største fordelen. Å bli kjent med beslutningstagere i andre bedrifter og komme tett inn på dem. Da får man en personlig kontakt som gjør veien til å skape business, mye enklere.

Hvilke mål har du på vegne av egen bedrift og LSK for veien videre?

- Vi er mest opptatt å opprettholde det gode forholdet til klubben og de kundene man har i nettverket. I tillegg skal vi jobbe for å få flere nye kunder. Vi ønsker også å bidra det vi kan for at LSK rykker rett opp igjen.

Hva er din største LSK-opplevelse som partner?

- Det er ingen tvil om at det er cupfinalen i 2017. Det var noe helt spesielt. Som partner er det de årlige nettverksturene som man ser mest frem til. Her blir man kjent på et helt annet nivå enn over en kaffekopp på kontoret.

Her kan du lese mer om hvem Renta AS er og hva de kan tilby https://renta.no/

 

Annonse fra Obos-ligaen: