O. Johansen & Sønner AS forlenger samarbeidet

O. Johansen & Sønner AS og LSK har signert ny samarbeidskontrakt - nå går Lillestrøm-bedriften inn i sitt tiende år som LSK-partner.

Annonse:

O.Johansen & Sønner ble startet opp tidlig 1900-tallet. I dag er de en av landets beste på fagkunnskap, kvalitet og service. Den lokale bedriften leverer produkter til hus og hytte. Det er ikke bare bedriften som har gått igjennom generasjoner - også LSK-patriotismen.

- Vi føler en tilhørighet med LSK og har hatt tradisjoner med gjengen her som er patrioter. Bestefar var en av de første formennene i LSK. Det viktig for oss å støtte opp om klubben i vårt hjerte, samtidig som vi får synlighet på stadion, sier Ove Johansen, som står til venstre på hovedbildet.

Igjennom bedriftens levetid har LSK satt Lillestrøm på kartet - i Norge og Europa, som seriemestere, cupmestere og Europa Cup-deltagelse.

- LSK setter Lillestrøm på kartet i Norge og helst i utlandet også. Det hadde jo vært spennende med en tur ut i Europa igjen - om ikke så alt for lenge, sier Ove Johansen.

- Hva er deres største LSK-opplevelse?

- Opprykket for 45 år siden og 9-0 over Clausenengen. Som sponsor i LSK må det jo være cuptriumfen i 2017. Den helgen var en eneste stor fest. Definitivt den beste helgen de siste 10 årene, sier Ove Johansen.

Her kan du sjekke ut O. Johansen & Sønners tjenester.

Annonse fra Obos-ligaen: