Møt kundene dine på Åråsen

Trond Tveit (t.h) og Tom-Arild Martinsen i Kinnarps Lillestrøm har i mange år brukt sesongkortene på Åråsen aktivt – både til de ansatte og kunder. Nå er de mer optimistiske på LSKs vegne enn de har vært på flere år.

Annonse:

Ikke alle kjenner like godt til sesongkort-tilbudet for bedriftsmarkedet, men kontormøbel-bedriften – som har sitt Romerike-hovedkvarter i Hvamsvingen på Skjetten – er blant de som benytter seg av muligheten. For prisen av fem får du seks sesongkort på Åråsen, dessuten oppnår du følgende fordeler:

·  6 skjerf sendes direkte til adresse ved bestilling

·  Prioritet på billetter til cupfinale hvis LSK deltar

·  Du bestemmer om du vil ha sesongkort eller sesonghefte (lettere å holde kontroll med hefte)

·  Alle som kjøper to eller flere pakker får i tillegg et gratis foredrag om prestasjonskultur

·  Kun kr 14.500,- pr pakke (ordinær pris 17.400,-)

Her kan du lese mer om bedriftstilbudet!

- Det er spesielt Tom-Arild og jeg som er interesserte her, og som regel drar vi sammen på kamp. Vi tar gjerne en matbit i Lillestrøm før vi går på matchen. Sosialt, trivelig og spennende, sier avdelingsleder Trond Tveit.

- Vi prøver å ha med kunder oftest mulig, men vi må innrømme at interessen har vært litt dalende i tråd med resultatene de siste årene. Men i år har jeg tro på at det blir mye bedre. Nå håper jeg at Jörgen Lennartsson får tid til å sette sitt preg på laget, tillegger han.

Han vokste opp i Göteborg, men ble raskt LSK-supporter da han flyttet til Lørenskog i 1981. Assisterende avdelingsleder Tom-Arild Martinsen har vært kanarifugl hele livet.

- Jeg vokste jo opp i Lillestrøm og begynte å spille i klubben da jeg var seks år. Det å dra på Åråsen var det store, og Tom Lund var selvsagt helten. Publikum hylte da han fikk ballen. De som påstår noe annet enn at han er tidenes beste norske fotballspiller…. Det er bare tull. Folk skjønner ikke hvor stort det var da han spilte i 3. divisjon og var ønsket som Johan Cruyffs erstatter i Ajax, sier Martinsen entusiastisk.

Begge synes årets lag ser spennende ut etter at det er blitt hentet inn flere forsterkninger – både i fjor sommer og nå i vinter.

- Jeg har lyst til å si at jeg håper på medalje, men jeg tror i hvert fall det er mulig med en femte- eller sjetteplass. Lillestrøm skal jo egentlig være en medaljekandidat, sier Trond Tveit.

- Enig. En plass blant de seks beste bør vi klare i år. Jeg synes laget ser sterkere ut enn på flere år. Vi skal ikke ligge der nede i bunn. Og det er jo helt konge av Kippe er med enda ett år, mener Tom-Arild Martinsen.

- Han ER jo Lillestrøm. Skal det være en statue av noen andre enn Tom Lund utenfor Åråsen, så må det være av Frode Kippe, sier Trond Tveit.

De gleder seg stort til Eliteserien ruller igjen i månedsskiftet mars/april. Søndag 7. april er de selvsagt på plass på Åråsen med sine bedriftskort. Ranheim er motstander i den første hjemmekampen.

Ønsker du å gjøre som Kinnarps Lillestrøm – og kjøpe sesongkort til de ansatte på Åråsen? I så fall kan du trykke på denne lenken.

Eventuelt kan du ta kontakt med Truls Lühr Olsen på [email protected] eller 928 93 196.

Annonse fra Obos-ligaen: