Lagerbäck til frokost - LSK-Løpet på Bjerkebanen til kvelds

En innholdsrik onsdag for LSK og samarbeidspartnerne startet med foredrag med landslagssjef Lars Lagerbäck på X Meeting Point på Hellerudsletta. Og avsluttes med LSK-Løpet på Bjerke Travbane i kveld.

Annonse:

Daglig leder Robert Lauritsen takket Lagerbäck for et meget interessant innblikk i hvordan svensken bygger kultur og vinnermentalitet i en prestasjonsgruppe. Han har hatt stor suksess først med Sverige, så med Island - og i 2018 leverte det norske landslaget en av tidenes beste sesonger med åtte seire, en uavgjort og ett tap.

Trenerveteranen ønsket på sin side LSK og sin mangeårige venn Jörgen Lennartsson lykke til med sesongen - som nå bare er to en halv uke unna.

Ønsker du å bli med i LSKs sponsornettverk? Send en mail til [email protected]

Senere i kveld skal spillerstallen, ansatte, styret og samarbeidspartnere på Bjerkebanen for å overvære LSK-Løpet som kjøres klokka 20.45 (6. løp) - som et ledd i samarbeidsavtalen med Norsk Rikstoto.

Vil du være med på «Forza Fugla»-laget - der du støtter LSK samtidig som du kan vinne på trav? Her kan du bli med!

I anledning LSK-besøket byr også traveksperten Øivind Grøstad på sine tips til V75-omgangen på landets hovedbane.

- Forrige onsdag var en knallhard omgang der bare en bong klarte syv rette. Det ser vel litt lettere ut i dag. I dag føler jeg at vi har en hest som mer eller mindre er i mål, og det er Troll Svenn i 3. avdeling. På alle utregninger skal den vinne, sier Grøstad.

Les også: Sjekk hvilke kupp du kan gjøre på LSK-auksjonen

De andre avdelingene vurderer han slik:

- I det første løpet er Amarone Classic den beste hesten. Den hadde en enorm utvikling i fjor, men har ikke startet på to måneder. Bak der følger først og fremst 4 Skytten Lisl og 10 Dayenne Lane. 5 Kemas Starlight og 6 Tracy Kronos kan vurderes deretter.

- I det neste løpet setter jeg 1 Sappho Wiking først, foran 2 Glazier's Vici. Mega Classic er klart mindre spilt og rankes som tredjehest.

- Den fjerde avdelingen er det mest åpne løpet. Jeg setter andrevalget 9 Rocky Rich foran 7 Roberto Brazz. 5 Maestro kan overraske som lite spilt.

- 1 Åls Faksen er nok best i 5. avdeling. 6 Harald og 4 Hønn Spik skal regnes bak. 5 Bleke Gnisten, 2 Kringlers Balder og 3 Komnes Omer kan få smygløpet, og kan vinne med maks uttelling.

I LSK-Løpet varsler han for lite spilte 5 Baritron (i skrivende stund et femtevalg kun markert på 3,7 prosent).

- Baritron har hatt dårlige treningsforhold, men gikk et bra løp sist. Den er ikke like tøff som den var, en grei tredjehest på min rangering. Jeg tror det holder med den, i tillegg til 1 Let's Take a Selfie og 7 No Limit L.A. Let's Take a Selfie er klar favoritt og ender nok opp enten i tet eller i lederrygg.

- V75-finalen har også flere vinnerkandidater. 11 Brenne Banker tror jeg er best bakfra, og den settes knepent først foran 8 Best Ruggen - som hadde sørget for 13 millioner kroner til folket hvis den hadde vunnet på Biri tredje sist. Men jeg vil ha med 3 Hvalstad Odin også. 5 Kringeland Enok kan ende opp i tet og skal også med sammen med 2 Alsaker Pumbaa og 4 Alessandra, sier Grøstad - som vil følge løpene fra ferie i Marbella.

Den fotballinteresserte mannen bosatt i Nittedal sender også en hilsen til Lillestrøm-kaptein Frode Kippe - som skal dele ut premie til vinnerkusken i LSK-Løpet.

- Jeg har vært så heldig å få møte Frode noen ganger. En av tidenes klipper som vi har hatt i norsk fotball. En fantastisk mann, og det er jo helt utrolig at han har holdt ut så lenge. Den mannen fortjener en statue, sier Øivind Grøstad.

Annonse fra Obos-ligaen: