Dynea forlenger med ytterligere to år

Stefan Olsson (t.v) og Tarje Braaten fra Dynea smilte bredt da de poserte med drakten som viser at de er med også i 2020.

Annonse:

Dynea har vært en svært lojal samarbeidspartner i mange år, og gir seg ikke ennå. De har et stort ønske om å bidra til at LSK kommer tilbake til Eliteserien.

- Vi ønsker å støtte opp om LSK, noe som er enda viktigere nå som man har rykket ned. For nå må vi jo få klubben tilbake igjen til der vi hører hjemme, sier Stefan Olsson.

Lillestrøm Sportsklubb er veldig takknemlige for at Dynea forlenger avtalen i to nye år.

- Hvorfor ønsker dere å være partner med LSK?

-Vi ønsker å støtte opp om nærmiljøet. LSK er synlig og vi ønsker å vise at vi støtter opp om lokale krefter. Det er viktig for Dynea å ha et godt omdømme i Lillestrøm, sier Tarje Braaten.

- Hvilke fordeler får bedriften av å være med i LSK sitt sponsornettverk?

-Det gir synlighet i lokalmiljøet. Ikke mest for publikumet, men i næringslivet, kommunen og andre om at vi støtter opp om LSK. I tillegg gir det stolthet til de ansatte, bortsett fra Vålerenga-supporterne på jobben, flirer Tarje Braaten

Stefan Olsson trakk frem de to cupfinalene fra 2007 og 2017 som klare høydepunkt i perioden Dynea og LSK sitt partnerskap har eksistert, samtidig som han presiserte at han håper på nye høydepunkter i fremtiden.

Annonse fra Obos-ligaen: