AJ Produkter med i sponsornettverket

LSK og AJ Produkter har nå inngått en samarbeidsavtale strekker seg over tre år.

Annonse:

AJ Produkter har et stort utvalg av utstyr og innredning til arbeidsplassen, nesten uansett hvor du jobber. De har egne designere som sørger for at kunden kan få skreddersydde løsninger etter ønske til rimelige priser og med kort leveringstid.

Bedriften som har tilhørighet på Kløfta ønsker generelt å støtte idrettsmiljøet på Romerike.

- Vi liker å støtte all idrett på Romerike, synligheten er viktig her vi holder til. AJ Produkter er opptatte av synlighet i idrettsmiljøet og de er derfor med på å sponse flere idrettsklubber både på Romerike og i landet ellers, sier daglig leder Amund Tangen.

Hvilke fordeler får din bedrift av å være med i LSK sitt sponsornettverk?

- Synlighet, konstaterer Amund Tangen.

- Samtidig regner vi med å møte noen interessante bedrifter i sponsornettverket, legger markedssjef Linn Karina Ulbo til.

Amund Tangen har vært LSK-supporter siden Tom Lund herjet på 70- og 80-tallet. Han trekker frem cupfinalen fra 1985 hvor LSK slo VIF som et fint minne. Amunds sønn spiller for LSKs G16-lag, og var blant annet ballgutt på en av de tyngste dagene i LSKs historie.

- Jeg var ute for å handle julegaver og så at vi ledet og tenkte at dette gikk veien. Da jeg kjørte hjemover fikk jeg den tunge beskjeden om at kampen hadde endret seg totalt. Men jeg tror det kan bli en morsom sesong der LSK kommer til å vinne flertallet av kampene. Jeg tror vi vinner OBOS-ligaen, sier Amund Tangen.

Her kan du sjekke ut AJs produkter!

Annonse fra Obos-ligaen: