Zen Finans fortsetter som bortekamp-sponsor - overrasket Frode med cupfinalebillett

Også i år er Zen Finans med som bortekampsponsor i LSK, noe som sørger for at vi kan levere en fyldig dekning av kampene i våre kanaler. Før morgendagens cupfinale fikk Zen Finans-kunde Frode Homb en overraskelse han sent vil glemme.

Annonse:

Stian Svensson Hexeberg i Zen Finans ga nemlig Homb en ekstra cupfinalebillett slik at han kan ta med seg sin LSK-ivrige nevø på Ullevaal.

- Vi jobber med å hjelpe de som har mange løse tråder i økonomien sin til å få samlet alt på en plass. Da finner vi løsninger som sørger for at man kan samle forskjellig type gjeld inn i boliglånet. Vi ønsker samtidig å støtte LSK, så en prosent av lånebeløpet går tilbake til klubben. Vi synes det er veldig gøy å være med som bortekampsponsor enda et år. Vi har gode erfaringer fra bortekamper de siste årene, forteller Stian Svensson Hexeberg.

Her kan du sjekke ut nettsiden til Zen Finans!

En av de som har benyttet seg av Zen Finans, er LSK-supporter Frode Homb.

- Nå har jeg fått oversikten over økonomien og forholder meg til få regninger. Jeg har rett og slett fått mye mer kontroll. Jeg har fått mange gode tips og råd om hvordan jeg skal håndtere den personlige økonomien, sier Frode Homb.

Han gleder seg selvsagt også stort lørdagens cupfinale, og ble veldig glad for å få en ekstra billett som gjør at han også tar med seg sin nevø på kampen.

NB! Renteeksempel: Effektiv rente 6,58% 2mill o/25 år. Kostnad 2 009 071 Tot 4 009 071.

Se video-intervju med Stian og Frode:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 19.05.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Markus Gerardo (foto/video)