Wehrman legende-gjest - tar med Strømmen på kveldens kamp

Kasey Wehrman (41) ser tilbake på sine fire og et halvt år i LSK med stor glede. Den nåværende Strømmen-assistenten er æresgjest mot Bodø/Glimt, og tar med seg hele formlaget i OBOS-ligaen på kamp.

Annonse:

- Jeg gleder meg til kampen mot Bodø/Glimt. Vi trenger en seier, og jeg tror vi får den, sier Wehrman.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Bodø/Glimt!

Selv om han også var innom Moss og Fredrikstad sier han "vi" om Lillestrøm. Den australske midtbanespilleren er klar på at det er LSK som er klubben hans i Norge.

- Lillestrøm er klubben jeg var lengst i, jeg hadde en fin periode der, og jeg vil alltid ha sterke følelser for klubben. Jeg har mange gode minner fra tiden min i Lillestrøm. Supporterne var fantastiske, og det var god stemning på Åråsen, sier Kasey Wehrman.

Han ble kjøpt fra Moss før 2003-sesongen, og ble raskt en nøkkelspiller. Ikke minst under de to sesongene under Uwe Rösler i 2005 og 2006. Sommeren 2007 ble Wehrman solgt til Fredrikstad.

- Det ble to fjerdeplasser i serien med Uwe Rösler som trener, men vi var ikke så langt unna å kjempe om gullet. Jeg synes det var synd at Uwe måtte gå etter 2006-sesongen. Det var for tidlig. Vi var på den rette veien, mener 41-åringen.

Nå er han Espen Olsens assistent i Strømmen, og en formidabel høstsesong ble søndag kronet med 5-0-seieren over Åsane i Bergen. Dermed ble plassen i OBOS-ligaen sikret for det som har vært høstens beste lag i vår nest øverste serie.

- Spillerne skal ha all ære for den gode utviklingen vi har hatt. På de siste 12 kampene har vi tatt flest poeng i OBOS-ligaen. Spesielt har Alexander Ruud Tveter (på lån fra Sarpsborg) kommet inn og løftet spillerne rundt seg. Moses har også vokst mye i løpet av perioden her, sier Wehrman om spissen som er på lån fra Lillestrøm.

Mandag tar trenerduoen Olsen og Wehrman med seg hele Strømmen-laget på Åråsen for å støtte LSK i den viktige bunnkampen mot Bodø/Glimt.

- Spillerne hadde veldig lyst til å dra sammen på denne kampen, og vi gleder oss til det som forhåpentligvis ender med tre poeng til hjemmelaget. Det er viktig for fotballen på Romerike at LSK beholder plassen i Eliteserien. Og det er viktig at Lillestrøm og Strømmen har et godt samarbeid, sier Espen Olsen.

- Kveldens kamp er en matchball, og vi må vinne den, sier Kasey Wehrman.

Se video-intervju med Jörgen Lennartsson før kampen mot Bodø/Glimt:


Annonse fra Eliteserien: