Terje Kjos Johansen og Robert Lauritsen

Viser eventuell Europa-kamp: RB og LSK med historisk avtale

Romerikes Blads salgsdirektør Terje Kjos Johansen og LSKs daglige leder Robert Lauritsen har inngått den mest omfattende samarbeidsavtalen mellom de to bærebjelkene på Romerike. Det betyr blant annet at et eventuelt Europa-eventyr vil bli vist på rb.no.

Annonse:

- Dette er den største avtalen vi har gjort med Romerikes Blad, og vi setter stor pris på at den er så langsiktig og omfattende. En viktig strategisk avtale som også sørger for at vi blir enda mer synlig på flatene til Romerikes Blad, sier Lauritsen.

Gjennom RB-tribunen og god eksponering på A-lagets strømper får også hele Romerikes lokalavis betydelig synlighet gjennom avtalen. I tillegg betyr avtalen at rb.no vil vise treningskampene i LSK-hallen og den første hjemmekampen i et eventuelt Europa-spill de neste tre årene.

- Vi har en lang historie på samarbeid med LSK. Jeg har funnet avtaler helt tilbake til 1976, og det er helt utenkelig at vi ikke skal ha en samarbeidsavtale. Det er viktig for oss å sikre godt innhold til våre abonnenter, noe vi får gjennom å vise treningskampene og den første hjemmekampen hvert år LSK kvalifiserer seg for spill i Europa. Dessuten er det viktig for oss å få en god eksponering rundt LSK og Åråsen, sier Romerikes Blads salgsdirektør Terje Kjos Johansen.

Se video-intervju med RBs salgsdirektør:

Se lanseringen av årets drakt her:


Annonse fra Eliteserien: