Vinn sofa-plass mot Tromsø: Drømmen er ny publikumsrekord

Seks dager før avspark i det som akkurat nå kan kalles en seriefinale, har næringslivet og LSK-partnere allerede kjøpt 3420 sofakamp-billetter til møtet med Tromsø. Drømmen? At vi slår publikumsrekorden på 13 652.

Annonse:

Alle som kjøper én billett til 50 kroner til #sofakamprekord (vipps til 1917) vil være med i trekningen av en rekke ulike premier. Jo flere billetter man kjøper, jo større er sjansen for å vinne.

Hovedgevinsten: Plass i sofaene som vi setter opp midt på tribunen over spillertunnelen på storkampen mot Tromsø søndag 1. november.

Kaptein Thomas Lehne Olsen har allerede prøvesittet sofaen og tror på en strøken Åråsen-opplevelse for to heldige vinnere.

- Dette blir de fineste plassene på Åråsen på søndag. Jeg håper så mange som mulig vil bidra ved å kjøpe billett. Vi har satt oss i en god posisjon nå, og håper selvsagt å ta tre poeng på søndag med ekstra mange tilskuere i ryggen - selv om bare et fåtall av dem er her på stadion, sier LSK-toppscoreren.

Den gjeldende publikumsrekorden på Åråsen er fra 16. mai-kampen mot Vålerenga i 2002. 13 652 var til stede - takket være større tilskuerkapasitet grunnet ståplasser i svingene.

Nå har vi et stort og hårete mål om å slå den rekorden i kampen som i beste fall kan sende LSK et langt steg mot Eliteserien i 2021. Selv om kun 200 tilskuere kan være inne på stadion, håper vi publikum vil være med på sofakamp-aksjonen som vil sørge for at spillerne føler at de har et enormt antall publikummere i ryggen - og at klubben får sårt tiltrengte inntekter i en utfordrende tid.

En rekke bedrifter og samarbeidspartnere har allerede sagt ja til å være med på sofakampen, noe som gjør at vi allerede har solgt 3420 billetter. Det betyr at vi allerede er en fjerdedel på vei til målet om å nå 13 652. 

300 billetter: Åkrene Mek Verksted AS, Dynea AS, LillestrømBanken, Areal & Bolig, 24Nettbutikk.

200 billetter: Anker Renhold AS, Byggmakker Høvelast Lillestrøm, Nortekk AS, Empet AS, CTC Bilpartner.

100 billetter: Citymaid Hjemmeservice AS, Lillestrøm Torv, Stillas Spesialisten, Stenerud Byggservice AS, Comet Sport AS, AS Jonas Lies gate 40, Artisti Profil AS, Aktiva Regnskap AS, Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS.

Annet antall: Rydje Renhold AS.

Ønsker du å bidra på forsøket om å sette #sofakamprekord? I så fall kan du vippse 50 kroner for én billett eller valgfritt beløp til 1917. Du kan også benytte deg av kontonummer 1204.04.58288. Merk betalingen med «sofakamp».

Se video-intervju med Thomas Lehne Olsen:


Annonse fra Eliteserien: