Videre i cupen: High five for Thomas Lehne Olsen!

(Skeid - Lillestrøm 1-2 etter ekstraomganger) En ung LSK-supporter ga en velfortjent high five til Thomas Lehne Olsen etter at kapteinen sikret cupavansement mot Skeid.

Annonse:

Cupkampen på Nordre Åsen ble en tett og jevn batalje, men Thomas Lehne Olsen ble nok en gang matchvinner med sin scoring i første ekstraomgang. Før det hadde Tobias Svendsen sendt Lillestrøm i ledelsen 52 minutter ut i kampen. Skeid sørget for forlenget spilletid da Buduson utlignet på straffespark like etterpå.

Men sju minutter ut i første ekstraomgang slo Gjermund Åsen en krempasning til Thomas Lehne Olsen. Kapteinen tok ned ballen på nydelig vis og satte inn den avgjørende scoringen i kamp med to Skeid-forsvarere.

Dermed er Lillestrøm klar for tredje runde i cupen. Trekningen vil avgjøre hvem som blir motstander der.