Vi er klare for cupfinalen!

Molde - Lillestrøm 0-3

Etter en nervepirrende semifinale som endte med seier 3-0 er det klart at vi skal spille cupfinale mot Sarpsborg 08 3. desember.

Kampen ble akkurat slik vi forventet. Molde hadde ballen mest, men vi var disiplinerte bakover og effektive fremover.

Første omgang kan sammenfattes med at vi spilte veldig akkurat slik Arne Erlandsen ba om fr kampen. Vi produserte noen sjanser, Molde produserte nesten ingen sjanser, og det stod 0-0 til pause.

I andre omgang var hjemmelaget farligere. De styrte kampen og var farlig frempå flere ganger. De produserte noen sjanser, men vi stoppet det som kom.

Etter 75 minutter spiller Mats Haakenstad til Simen Kind Mikalsen i Molde-feltet. Simen drar seg rundt og skyter et ganske løst skudd mot mål, men det er hardt nok til å gå inn. Vi leder 1-0.

Molde øker trykket, og jager utligning. I stedet er det Erling Knudtzons tur til å vise seg frem. Blir spilt frem av Mathew. Løper fra Molde-forsvaret, og gjør ingen feil alene med keeper. Vi leder 2-0.

Molde kaster seg i angrep, og ser ut til å få reduseringen. Linjemannen er imidlertid oppe med offside-flagget, og scoringen blir annullert.

I stedet setter Aleksander Melgalvis spikeren i Molde-kisten med et skudd som går mellom bena på Ruben Gabrielsen og i mål.

Vi vinner kampen 3-0, og skal spille cupfinale på Ullevaal 3. desember.

PS! Vi vet ingenting om cupfinalebilletter ennå. Informasjon om billetter og arrangement kommer etterhvert.