Coca Cola 2024

Velsmakende og lysende markedsfredag: Coca-Cola og Vanpee med nye avtaler

Coca-Cola og Vanpee har signert på nye partneravtaler med LSK. - To langvarige og viktige samarbeidspartnere som vi er svært glade for å ha med videre på laget, sier daglig leder Robert Lauritsen.

Annonse:

Sponsorsjef Jonas Olsson (bildet) i Coca-Cola Europacific Partners Norge er også fornøyd med å ha signert på en ny avtale som gullpartner. Drikkevaregiganten har vært med i LSKs sponsorfamilie siden 2002.

- Vi har lang tradisjon for å støtte bredde- og toppfotballen i Norge, og er utrolig glade for å ha fått på plass en ny avtale med LSK. Klubben har en sterk merkevare i norsk fotball og er en betydelig bidragsyter i lokalmiljøet. I tillegg er LSK en viktig aktør som jobber systematisk med å skape arenaer for samarbeid og utvikling i distriktet. Vi ser frem til tre nye år sammen med LSK-familien og gleder oss til å forfriske supportere, familiemedlemmer og andre samarbeidspartnere med våre merkevarer Coca-Cola, Sprite, Fanta, Monster Energy, Powerade og Costa Coffee i tiden fremover. sier Jonas Olsson.

Vanpee Norge AS runder i år tiårsjubileum som LSK-partner, og ser også fram til å fortsette det gode samarbeidet.

NY AVTALE: Vanpee fortsetter å lyse opp LSK-hverdagen!
NY AVTALE: Vanpee fortsetter å lyse opp LSK-hverdagen!

- Det er viktig for Vanpee med en lokal forankring og kunne bidra, samtidig som vi ser et stort potensial i å benytte oss av de mulighetene som dette samarbeidet gir i form av LSK businesspool, fagseminarer og ikke minst det å kunne benytte denne arenaen for å knytte forretningsforbindelser sterkere til oss. Vanpee har for eksempel over flere år hatt et samarbeid med Nye Arkel Romerike. En forretningsforbindelse vi har knyttet gjennom LSKs sponsornettverk. Vi søker også så sant det er mulig å benytte de firmaene som er i poolen til de varer/tjenester vi behøver, sier økonomisjef Monica Møbius.

Vanpee Norge AS har siden starten i 1996 tilbudt miljø- og energibesparende komponenter og lysstyringer. Fra 2009 kan vi også tilby skilt- og dekorbelysning. Vanpee har etablert seg som en naturlig samarbeidspartner for produsenter, grossister, elektroinstallatører og rådgivende ingeniører. Vanpee er en del av et stort internasjonalt konsern, og har søsterselskaper i mange europeiske land.

Ønsker du å bli LSK-partner? Ta kontakt med salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela på telefon 975 80 142.

Annonse fra Eliteserien: