Velkommen tilbake til Lillestrøm, Marius Lundemo!

Marius Lundemo (28) vender tilbake til Lillestrøm og signerte i dag på en kontrakt ut 2023-sesongen.

Annonse:

Midtbanespilleren - som også kan spille midtstopper - gjør dermed comeback på Åråsen. Lundemo ble hentet fra Bærum til LSK før 2014-sesongen og spilte tre sesonger i gult og svart før han gikk videre til Rosenborg i etter 2016-sesongen.

POSTERBOY: Marius Lundemo gliste godt da Simon Mesfin hentet fram et gammelt bilde fra hans forrige periode i klubben. Foto: MEGAPIKSEL
POSTERBOY: Marius Lundemo gliste godt da Simon Mesfin hentet fram et gammelt bilde fra hans forrige periode i klubben. Foto: MEGAPIKSEL

Siden 2020 har han spilt for kypriotiske Apoel. Nå kommer han gratis til LSK.

- Det føles veldig bra å ta på seg denne trøya igjen, sier Lundemo med et smil etter å ha fått utlevert en LSK-drakt av sportssjef Simon Mesfin.

- Det er litt som å komme hjem, selv om jeg er Bærum-gutt. Lillestrøm var den første proffklubben min. Utgangspunktet for klubben er noe helt annet enn da jeg var her sist. Jeg ble jo glad i klubben sist jeg var her, men det er viktig for meg at ting er så bra som det er nå. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme i gang, sier 28-åringen.

- Vi er veldig glad for at Marius er tilbake i LSK. Han kjenner klubben, er topp motivert og har fortsatt mye å gi. I første omgang har vi skrevet en kontrakt ut 2023, men for begge parter er det aktuelt med et lengre ekteskap enn som så, sier Mesfin. Det er også fint at vi nå er i en posisjon der vi kan være i forkant av hvordan laget vil se ut også til neste år, sier sportssjef Simon Mesfin.

Se video-intervju med Marius Lundemo her:


 

Annonse fra Eliteserien: