Velkommen som LSK-partner, Verifone!

Key Account Manager Marius Andreassen i Verifone Norway AS ser fram til et godt samarbeid med de over 160 andre bedriftene som nå er en del av LSKs sponsornettverk.

Annonse:

Nok en ny bedrift er blitt LSK-partner, og det er en stor glede å ønske giganten Verifone velkommen i det riktig så gode selskap. Verifone Norway AS leverer betalingsløsninger og verdiøkende tjenester til det norske og nordiske markedet, og er en del av det globale selskapet Verifone - som har avdelinger i mer enn 150 land og mer enn 26 millioner enheter installert verden over. 

Her kan du bli bedre kjent med Verifone Norway AS!

- Vi håper først og fremst at vi skal få business ut av samarbeidet med LSK, så klart - selv om flere av de som jobber hos oss er Lillestrøm-suppportere. Romerike er et spennende og viktig område i sterk vekst, sier Marius Andreassen.

Verifone har allerede samarbeid med flere av de 160 bedriftene i vårt sponsornettverk, og håper å etablere nye og gode relasjoner gjennom sitt engasjement som bronsepartner i LSK.

- Først og fremst skal vi forenkle betalingsprosesser og øke omsetningen for bedrifter som bruker Verifone. Vi knytter de vanligste alternative betalingsmetodene sammen slik at våre kunder slipper å forholde seg til ulike partnere enten man ønsker å bruke Vipps, Klarna, PayPal, kortbetaling osv. De kan forholde seg til en partner der vi står for hele vedlikeholdet og det gunstigste i forhold til det kommersielle.

- Vår markedsandel i Norge ligger på mellom 40 og 45 prosent. Globalt er vi veldig store. Rundt 45 prosent av alle verdens korttransaksjoner går på en eller annen måte gjennom Verifones systemer, og vi er representert i 150 land, sier Marius Andreassen, som for øvrig er sønn av Trond Kristian Andreassen i LSKs styre.

- Jeg har vært jevnlig på Åråsen fra jeg var fem-seks år på midten av 1990-tallet. Nå virker det som om det er mye positivt som skjer i klubben, og vi gleder oss til sesongen starter, sier 30-åringen fra Skedsmokorset.

Les også: Økland tar posisjon på drakta til både LSK og LSK Kvinner

Annonse fra Eliteserien: