Vant 3-0: Største seieren borte mot VIF siden 1998

(Vålerenga - Lillestrøm 0-3) Boom! Etter en tett opp mot perfekt gjennomført kamp vant Lillestrøm den største seieren på bortebane mot Vålerenga siden 5-1-triumfen i 1998.

Annonse:

Den gang var Mamadou Diallo den store helten da vi denga Enga. Denne gangen ble Thomas Lehne Olsen tomålsscorer mens Tobias Salquist satte inn det tredje og siste målet.

LSK-spissen spilte en kjempekamp og var våkent frempå etter et kvarter da Adam Larsen Kwarasey ga retur på skuddet til Daniel Gustafsson. Dermed tok gjestene ledelsen. 62 minutter ut i kampen doblet han ledelsen, og etter 69 minutter tok det helt av foran LSK-supporterne i svingen. Tobias Salquist fastsatte sluttresultatet til 0-3. I vår favør.

- En fantastisk kamp av gutta. Vi var godt forberedt og hadde en god kampplan som vi fulgte til punkt og prikke. Vi klarte å bryte ned Vålerengas offensive spill samtidig som vi skapte mange sjanser selv. I andre omgang hadde vi full kontroll. En fullt fortjent seier. Og en seier for historiebøkene. Jeg var selv med og spilte da vi vant 5-1 i 1998. Dette føles minst like stort, sier Frode Kippe - som fulgte kampen fra tribunen på grunn av skade.

God lørdag!

Her kan du se sammendrag av kampen:


Annonse fra Eliteserien: