Edh Solberg Lundemo grill

Vålerenga fikk svi: Eskil Edh til topps i grill-derby

Eskil Edh elsker å slå Vålerenga, og den gode følelsen fikk han bokstavelig talt smake på da Lillestrøm slo Vålerenga i grillkonkurransen til Obs BYGG før mandagens derby.

Annonse:

I anledning den kommende storkampen inviterte Obs Bygg og Coop til en uhøytidelig grillkonkurranse mellom tre LSK-spillere (Eskil Edh, Marius Lundemo og Elias Solberg) og tre VIF-spillere (Torgeir Børven, Henrik Bjørdal og Fredrik Oldrup Jensen).

FIKK SVI: Taperlaget bestående av Torgeir Børven, Henrik Bjørdal og Fredrik Oldrup Jensen måtte legge ut dette på sin Instagram-story.
FIKK SVI: Taperlaget bestående av Torgeir Børven, Henrik Bjørdal og Fredrik Oldrup Jensen måtte legge ut dette på sin Instagram-story.

Velkjente Flying Culinary Circus ledet seansen som handlet om å knuse grillmyter. Ikke overraskende stakk en Lillestrøm-spiller av med seieren: Eskil Edh. Mens Torgeir Børven endte på den leie jumboplassen.

- Det var både gøy og lærerikt, og så klart inspirerende nå som grillsesongen straks er her for fullt. Alltid deilig å vinne mot Vålerenga. Satser på at det gjentar seg i derbyet på mandag, sier Eskil Edh - som de siste dagene har trent for fullt med laget og nærmer seg kampform etter å ha vært ute siden i fjor høst.

Les også: Adams mistet fjorårets derby: Vil gi fansen seieren de fortjener

Foruten betydelig mengder med heder og ære fikk 20-åringen fra Volla premier som bør sørge for at han blir en ener rundt grillen i tida som kommer.

Vi gratulerer med derby-seier i grilling, og ønsker Lillestrøm-spillerne lykke til i fotballkampen som spilles mandag kveld klokka 18.00.

- Den kampen kommer nok litt for tidlig for meg, men det har vært bra fremgang de siste ukene, sier Eskil Edh, som blant annet scoret et nydelig mål på lørdagens trening.

Her kan du sjekke ut flere tilbud fra Obs BYGG!

Se hvordan Edh gikk til topps i grillkonkurransen:

Annonse fra Eliteserien: