Uranik Seferi forlenger LSK-avtalen

Uranik Seferi (18) forlenget i dag LSK-avtalen med ett år. Nå har den lovende kantspilleren kontrakt ut 2024!

Annonse:

- Jeg forlenger avtalen med LSK fordi jeg først og fremst trives utrolig godt her. Det føles som mitt andre hjem. Samtidig har klubben tro på meg. Alt rundt klubben har overrasket meg positivt, sier den unge haldenseren som kom fra Kvik i vinter.

- Det var tøft i starten, men det ble lettere å bo alene enn jeg hadde trodd. Mange fine mennesker har tatt meg godt i mot. Det prosjektet vi har startet i Lillestrøm er utrolig spennende, og den reisen vil jeg være med på. Klubben har alle forutsetninger for å bli en storklubb i Skandinavia, sier Seferi.

- Vi er veldig glad for at vi er enige om å forlenge avtalen med ytterligere år. Uranik er en veldig spennende spiller som har tatt store steg bare på de få månedene han har vært her. Denne avtalen gir både Uranik og LSK stabilitet og ro slik at vi kan få det aller beste ut av samarbeidet i årene som kommer. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier sportssjef Simon Mesfin.

Seferi har slitt med en liten skade i bekkenet i det siste, men regner snart med å være i full trening.

- Det har vært litt smårusk siden Sarpsborg-kampen, og har vært ute av full trening siden Mjøndalen-kampen. Forhåpentligvis er jeg klar igjen i andre eller tredje serierunde, sier den dribelsterke kantspilleren.

Les også: Mads Hedenstad Christiansen med ny LSK-avtale

Annonse fra Eliteserien: