Ungt LSK-lag fikk juling av Viking

(Viking - Lillestrøm 5-1) Et ungt LSK-lag uten flere nøkkelspillere fikk det svært tøft borte mot formsterke Viking.

Annonse:

Hjemmelaget styrte det meste og vant til slutt 5-1 - selv om LSK kom til flere store sjanser som en god Arild Østbø i Viking-målet avverget med en rekke gode redninger.

Allerede etter tre minutter tok hjemmelaget ledelsen etter en corner. Et LSK uten Igoh Ogbu, Kaan Kairinen, Gjermund Åsen og Thomas Lehne Olsen fikk kjørt seg, men var likevel nær ved å utligne da Jonatan Braut Brunes kjempet seg til en god sjanse fra skrått hold etter 18 minutter. Skuddet var godt - redningen til Østbø enda bedre.

Like etter pause doblet Viking ledelsen, men Fredrik Krogstad ga LSK nytt håp da han satte inn en retur etter godt forarbeid av Tobias Svendsen. Men tre scoringer av Veton Berisha på 14 minutter sørget for at Viking vant hele 5-1.

Et fra før ungt LSK-lag ble enda yngre utover i kampen da Geir Bakke gjorde flere spillerbytter. Blant annet fikk Martin Bergum sin Eliteserie-debut da han erstattet dagens kaptein Ifeanyi Mathew.

Nå gjelder det å slå knallhardt tilbake i onsdagens hjemmekamp mot Stabæk. Da bør i hvert fall kaptein Thomas Lehne Olsen være tilbake fra sykdom for Lillestrøm.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Stabæk!