Ukas prestasjon: Daniel (13) med magisk G16-debut

13 år gamle Daniel Skaarud er et talent utenom det vanlige. I debuten på G16-laget vartet han opp med tre glitrende målgivende pasninger.

Annonse:

Lørdagens imponerende innsats er en verdig ukas prestasjon-vinner på LSK-Akademiet, en kåring Lillestrøm Sportsklubb gjør i samarbeid med Skovly-Gruppen.

TALENT: Daniel Skaarud (13).
TALENT: Daniel Skaarud (13).

- Vi var litt spente på hvordan kampen skulle bli da vi stilte med en miks av gutter født i 2004, 2006 og 2007 til denne kampen. Daniel, som er født i 2007, startet også kampen på høyre kant. Han sto for noen herlige finter og dragninger, og bidro tre fantastiske assist til de eldre gutta som gjorde at vi til slutt vant 9-2. Du fortjener litt ekstra skryt når du som 13-åring kan gå inn på et G16-lag og gjøre en slik prestasjon i din første kamp fra start. Ikke bare leverte han fremover i banen, men han gjorde også den harde jobben som kreves. Applaus til hele laget som gjennomføre en svært god match, men også en ekstra tommel opp til 06 og 07-gutta som bidro sterkt til seieren, forteller G16-trener Andreas Johansen.

Daniel er fra Bjørkelangen, og er lillebroren til 18 år gamle Apipon Tongnoy - som allerede er en del av LSKs A-stall. 13-åringen synes det var stor stas å debutere på G16-laget sist lørdag.

- Det var kjempe morsomt. Jeg er veldig fornøyd med assistene mine og at vi vant kampen, sier Daniel Skaarud.

Les også: Ukas prestasjon: Inge Philips silkefot

Her kan du se Steinar Pedersens video av Daniel Skaaruds målgivende pasninger i G16-debuten:


Annonse fra Eliteserien: