Uavgjort på Briskeby - ett poeng unna opprykk

(HamKam - Lillestrøm 1-1) Tryggvi Hrafn Haraldssons utligning etter 82 minutter sørget for at det endte uavgjort på Briskeby. Dermed er LSK ett poeng unna opprykk til Eliteserien.

I en ikke spesielt jevnspilt kamp var det hjemmelaget som tok ledelsen etter 22 minutter. Simen Rafn mistet ballen på venstresiden, og HamKam straffet LSK effektivt: Ballen ble slått inn foran mål der Kristian Eriksen skjøt ballen via stanga og i mål.

LSK løftet seg etter pause, og etter 48 minutter var utligningen svært nær på en kontring da Thomas Lehne Olsen spilte fri Daniel Gustafsson. HamKams keeper fikk en hånd på svenskens skudd, Ifeanyi Mathew sendte returen i mål - men ble avblåst for offside.

Etter 82 minutter kom utligningen: Tryggvi Hrafn Haraldsson kom seg fri i god posisjon og pirket ballen inn i det lengste hjørnet.

I sluttminuttene kjørte LSK kampen i håp om å få seieren som hadde sikret opprykket allerede i kveld, men det ville seg ikke foran HamKam-målet. Dermed trenger Geir Bakkes mannskap minst uavgjort mot Grorud i siste serierunde for å være garantert spill i Eliteserien i 2021.

Lillestrøm kan også rykke opp i morgen hvis Ull/Kisa tar poeng mot Sogndal.