Gustafsson Ranheim

Uavgjort mot Ranheim: Overtidsmål stoppet seiersrekken

(Ranheim - Lillestrøm 1-1) En strålende scoring av Daniel Gustafsson så ut til å sørge for LSKs syvende strake seier. Men et overtidsmål av Ranheim gjorde at toppkampen endte 1-1.

Annonse:

Dermed er LSK nå ett poeng bak Sogndal i kampen om andreplassen som gir direkte opprykk - med en kamp til gode på Eirik Bakkes mannskap. Ranheim følger poenget bak kanarifuglene. 

Det ble en jevnspilt toppkamp mot Ranheim i Trøndelag. LSK åpnet best, men Ranheim spilte seg til et par store sjanser i første omgang. Mads Hedenstad Christiansen var fint med på den farligste - og reddet til corner.

Etter 48 minutter var Thomas Lehne Olsen nær ved å heade Lillestrøm i ledelsen på Daniel Gustafssons gode innlegg.

Det var Gustafsson som både var arkitekt og avslutter på det nydelige ledermålet etter 63 minutter. Den svenske kantspilleren tok med seg ballen inn i feltet, og kombinerte med Fredrik Krogstad, før han skjøt vakkert i mål med venstrefoten.

Bærre lekkert, som de sier i Trøndelag.

Les også: Gustafssons drømmetreff holdt ikke inn: - Det er tungt

LSK så ut til å ta med seg alle poengene hjem, men på overtid fikk innbytter Sondre Sørløkk stjernetreff fra 20 meter. Ballen snek seg inn i hjørnet.

Dermed endte kampen 1-1, og det går mot en særdeles spennende innspurt i OBOS-ligaen. Selv om LSK seiersrekke ble brutt, så er Geir Bakkes mannskap fortsatt ubeseiret på de 13 siste seriekampene.

Nå venter Sandnes Ulf på Åråsen søndag 25. oktober.

LSKs lag:

Mads Hedenstad Christiansen - Aleksander Melgalvis, Espen Garnås, Marius Amundsen, Simen Rafn - Fredrik Krogstad (Magnus Knudsen i 5 min.), Ifeanyi Mathew, Kaan Kairinen - Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen (Björn Bergmann Sigurdarson i 5 min.), Torbjørn Kallevåg (Tobias Svendsen i 25 min.).

Se videointervju med Geir Bakke her:


Se høydepunktene fra kampen her:


Medieavdelingen retter en stor takk til Zen Finans som bidrar til mediedekning på bortekamper.

Zen Finans hjelper nordmenn med å få lån med betalingsanmerkning og lån med inkasso gjennom sine samarbeidsbanker. De kan også hjelpe deg som opplever tvangssalg av bolig og lønnstrekk, gjennom å gi et “omstartslån” (et lån med sikkerhet i bolig).

Annonse fra Eliteserien: