Uavgjort mot Ranheim: Overtidsmål stoppet seiersrekken

(Ranheim - Lillestrøm 1-1) En strålende scoring av Daniel Gustafsson så ut til å sørge for LSKs syvende strake seier. Men et overtidsmål av Ranheim gjorde at toppkampen endte 1-1.

Dermed er LSK nå ett poeng bak Sogndal i kampen om andreplassen som gir direkte opprykk - med en kamp til gode på Eirik Bakkes mannskap. Ranheim følger poenget bak kanarifuglene.

Det ble en jevnspilt toppkamp mot Ranheim i Trøndelag. LSK åpnet best, men Ranheim spilte seg til et par store sjanser i første omgang. Mads Hedenstad Christiansen var fint med på den farligste - og reddet til corner.

Etter 48 minutter var Thomas Lehne Olsen nær ved å heade Lillestrøm i ledelsen på Daniel Gustafssons gode innlegg.

Det var Gustafsson som både var arkitekt og avslutter på det nydelige ledermålet etter 63 minutter. Den svenske kantspilleren tok med seg ballen inn i feltet, og kombinerte med Fredrik Krogstad, før han skjøt vakkert i mål med venstrefoten.

Bærre lekkert, som de sier i Trøndelag.

LSK så ut til å ta med seg alle poengene hjem, men på overtid fikk innbytter Sondre Sørløkk stjernetreff fra 20 meter. Ballen snek seg inn i hjørnet.

Dermed endte kampen 1-1, og det går mot en særdeles spennende innspurt i OBOS-ligaen. Selv om LSK seiersrekke ble brutt, så er Geir Bakkes mannskap fortsatt ubeseiret på de 13 siste seriekampene.

Nå venter Sandnes Ulf på Åråsen søndag 25. oktober.