Uavgjort i serieåpningen

Stabæk - Lillestrøm 1-1

Han scoret et frekt mål på corner, men Thomas Lehne Olsen var likevel skuffet over poengdeling på Nadderud. Da hjemmelagets handset på en corner, pekte dommeren på straffemerket. Den vanligvis så målsikre spissen traff dårlig, og keeper reddet.

Før pause hadde han allerede åpnet målkontoen. En corner mot første stolpe fikk gå uhindret rett i mål. Vi ledet 1-0 etter 45 minutter.

Kanari-fansen var ennå ikke ferdige med å juble da hjemmelaget gikk i angrep. Franck Boli lurte seg bak våre midtstoppere og brassesparket inn utligningen. Det stod 1-1 ved pause.

De to målene i omgangens siste tre minutter var stort sett det som skjedde fremover på banen i første omgang.

Med unntak av straffen skjedde det lite i andre omgang også. Et veldig vanskelig underlag må ta mye av skylden for at kampen ble preget av feilpasninger, brudd og brudd på brudd.

På tribunen skapte Kanari-fansen magisk stemning. Et utsolgt bortefelt sørget for at spillerne til tider følte at de var hjemme på Åråsen. Legger man til at stort sett alle de 592 stilte i matchende gule og sorte luer, så er det ingen tvil om hvem som vant kampen på tribunen.

Da er serieåpningen historie. Om 6 dager kommer Ranheim til Åråsen. Ta med familie og venner og kom på kamp - med eller uten gul og sort lue. Billetter kan du kjøpe her.