Uavgjort i Sandnes: - Vi må bli mer effektive

I en kamp hvor LSK dominerte både sjansestatistikken og ballbesittelsen endte det med poengdeling på nye Øster Hus Arena.

Annonse:

Kampen startet med et aggressivt press fra Lillestrøm og de gule og svarte kom til flere sjanser, uten telling. LSK stanget og stanget mot et lavtliggende Sandnes Ulf, slik var kampbildet store deler av første omgang.

Etter godt et forarbeid av Magnus Grødem, sendte unggutten igjennom Kent Håvard Eriksen, som satt ballen i nota i det 61. minutt. LSK stanget videre på, og fikk uttelling etter litt klabb og babb i feltet. Skudd fra Torbjørn Kallevåg gikk i stolpen, men Simen Kind Mikalsen var våken på returen, og utlignet i det 72. minutt.

Se høydepunktene fra kampen her:


LSK-kaptein Thomas Lehne Olsen, var skuffet etter kampen, men mener det er ting å ta med seg etter poengdelingen i Sandnes.

- Det er en stangekamp fra våres side. Vi må score mer og bli mer effektive foran mål. Vi skal ikke legge oss etter denne kampen her. Vi får med oss et poeng på bortebane, vi ligger under og kommer tilbake.

Målscorer for Sportsklubben, Simen Kind Mikalsen, mener spillerne må ta lærdom av kampen. 

- Det er et skuffende resultat. De legger seg lavt og vi stanger på en tight 5er bak der. Vi må lære av dette, for vi kommer til å møte mye av dette i år.

Se videointervju med kapteinen her:


Se hele praten med Simen Kind Mikalsen her:


Medieavdelingen retter en stor takk til Zen Finans som bidrar til mediedekning på bortekamper.

Zen Finans hjelper nordmenn med å få lån med betalingsanmerkning og lån med inkasso gjennom sine samarbeidsbanker. De kan også hjelpe deg som opplever tvangssalg av bolig og lønnstrekk, gjennom å gi et “omstartslån” (et lån med sikkerhet i bolig).

Annonse fra Eliteserien: