Se høydepunktene: Uavgjort i derbyet mot Vålerenga

(Vålerenga - Lillestrøm 2-2) Scoringer av Lars Ranger og Thomas Lehne Olsen sørget for at LSK kunne gå til pause med 2-0-ledelse i derbyet, men Vålerenga kom tilbake i andre omgang - og sørget for at kampen endte uavgjort.

Annonse:

Vålerenga reduserte like etter pause ved Aron Dønnum, og Henrik Udahl sørget for at det endte 2-2 med sin scoring etter 84 minutter.

25 minutter ut i kampen tok Lillestrøm ledelsen. Gjermund Åsen spilte en god pasning inn i Vålerengas 16-meter. Thomas Lehne Olsen lot ballen elegant passere - og bak LSK-kapteinen sto Lars Ranger. 22-åringen var Gjerdrum var sikkerheten selv og satte ballen i mål.

Vålerenga styrte det meste, men mot spillets gangs ble Thomas Lehne Olsen spilt fri av Ifeanyi Mathew helt på tampen av første omgang. Toppscoreren var iskald og ventet ut VIF-keeperen slik at han enkelt kunne trille ballen i mål til doblet ledelse.

Hjemmelaget presset voldsomt i andre omgang, og det var ikke ufortjent at Henrik Udahl utlignet til 2-2 etter 84 minutter.

- Vi tar med oss poenget, og det er vi glad for, men Vålerenga var best spillemessig, sier trener Geir Bakke til Eurosport etter kampen.

Vi kommer tilbake med reaksjoner fra kampen utover kvelden!