Tungt tap i Sarpsborg

Det ble en blytung tur til Sarpsborg. Hjemmelaget var klart best i begge bokser og beholdte alle tre poengene.

Sarpsborg spilte oss veldig lave de første 10 minuttene med et voldsomt trykk. Så tok vi kontroll over kampen. Thomas Lehne Olsen satte ballen i åpent nett etter at Henrik Skogvold spilte ballen på tvers alene med keeper, men vår unge spiss hadde startet løpet sitt litt for tidlig i starten av angrepet og linjedommer vinket for offside.

Frem til halvtimen var spilt hadde vi mange fine angrep, men det resulterte ikke i de store sjansene. Der vi ikke maktet å true Haug i 08-målet var hjemmelaget dødelig effektive. Sander Christiansen scoret to mål i løpet av åtte minutter i to ganske liknende situasjoner.

Spillmessig var det en jevn omgang men de blåkledde var klart best i begge bokser og gikk til pause med en 2-0 ledelse.

Inn mot den andre omgangen gjorde vi to bytter. Kosi Thompson og Marius Lundemo erstattet Espen Garnås og Henrik Skogvold.

Ti minutter inn i den andre omgangen kom så en stor mulighet for vår stopper Sam Rogers. Han stusset en corner mot bakerste stolpe men ballen snek seg like utenfor mål. Ny dødball fikk vi etter 63 minutter og denne gang fikk vi uttelling. Thomas Lehne Olsen klarer å krige ballen i mål etter mye frem og tilbake i Sarpsborg sin boks.

Etter nok en periode hvor vi hadde styrt banespillet scorte hjemmelaget. Ngouali banket ballen i mål etter 74 minutter. Rett etter 3-1 scoringen kom Mathis Bolly inn for en ny debut for klubben da han og Martin Ove Roseth entret banen. De to erstattet Kristoffer Tønnessen og Eskil Edh. I jakten på en redusering kom danske Frederik Elkær inn for Vebjørn Hoff etter 83 minutter. Reduseringen kom aldri, og hjemmelaget kunne kontrollere inn seieren på Sarpsborg Stadion.

Nå rettes fokus mot de to hjemmekampene mot Rosenborg og Brann! Førstnevnte spilles søndag 24. februar mens Brann kommer til Åråsen 1. oktober.