Tung høstkveld i Stavanger

(Viking - Lillestrøm 3-0) Viking scoret på sin første sjanse, så kolliderte Marko Maric med Joonas Tamm - og ledelsen ble doblet. LSK skapte flere store sjanser i andre omgang, men ballen ville ikke inn. I stedet økte Viking til 3-0 på straffespark.

Annonse:

Dermed ble det en vond søndag for LSK i Stavanger.

- En tøff kamp som ble preget av at vi fikk et relativt tidlig baklengsmål. Jeg synes kampen var helt jevn helt til de fikk straffesparket, men de er betydelig sterkere på den siste tredjedelen. Og de er gode på kontringer, sier trener Jörgen Lennartsson til Eurosport etter kampen.

Ylldren Ibrahimaj satte inn 1-0 etter 14 minutter, og like før pause kunne Fredrik Torsteinbø enkelt doble ledelsen da Marko Maric løp inn i Joonas Tamm - og forlot det åpne LSK-målet.

Thomas Lehne Olsen hadde en gigantisk sjanse til å redusere i andre omgang, Ifeanyi Mathew skjøt i tverrliggeren - og Arnór Smárason hadde flere muligheter til å score. Men i stedet punkterte hjemmelaget kampen da Tobias Salquist felte en Viking-spiller og lagde straffespark etter 66 minutter. Zlatko Tripic fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Tobias Salquist fikk samtidig sitt fjerde gule kort og må dermed stå over hjemmekampen mot Stabæk kommende søndag.

- Vi får deppe i dag, men nå må vi fokusere på søndagens kamp mot Stabæk som blir veldig, veldig viktig for oss, sier Jörgen Lennartsson.

Her kan du se sammendrag av kampen i Stavanger:


Annonse fra Obos-ligaen: