Tromsø vant på Åråsen: Kvelden ingenting stemte

(Lillestrøm - Tromsø 1-2) På en kveld der omtrent ingenting stemte leverte LSK årsverste på Åråsen. Tromsø tok med seg alle poengene hjem.

Muligens satt onsdagens 120 minutter i cupen mot Grorud i beina. Det var i hvert fall et LSK som så ut til å spille med håndbrekket på mot Tromsø.

Niklas Vesterlund sendte gjestene i ledelsen etter 29 minutter etter at Runar Espejord hadde vunnet en duell med Tom Pettersson. Inne foran mål kunne nok også Lars Ranger ha gjort mer for å forhindre at Vesterlund fikk satt ballen i mål.

Lillestrøm klarte ikke å sette noe stort trykk på TIL før etter pause. Gjestene skal også ha honnør for at de ryddet godt unna i egen boks.

Men da utligningen lå i luften kontret Tromsø i stedet inn 0-2. August Mikkelsen dro bort Pettersson og satte ballen i mål.

LSK klarte faktisk ikke å skape en ordentlig stor målsjanse hjemme på eget gress før dommer Rohit Saggi dømte straffespark etter 89 minutter.

Thomas Lehne Olsen satte ballen i mål og scoret sitt 18. seriemål for sesongen, men det hjalp ikke på poengfangsten.

Dermed endte det med det tredje strake hjemmetapet for LSKs del. Geir Bakkes mannskap har vært Eliteseriens beste lag på bortebane, men på Åråsen har det skrantet den siste tida.

Neste lørdag venter Sarpsborg 08. Det er fristende å si: Heldigvis på bortebane!