Se bildene fra cupfesten mot Eidsvold IF: Fridjonsson scoret tre mål i 7-0-seier

(Eidsvold IF - Lillestrøm 0-7) Holmbert Fridjonsson var populær blant LSK-fansen etter at han scoret tre mål i det som ble en komfortabel og trivelig cupkveld mot Eidsvold IF.

Scoringer av Akor Adams og Frederik Holst sørget for en komfortabel 2-0-ledelse til pause. Naturlig nok ble forskjellen på lagene større etter pause og mål av Lars Ranger, Holmbert Fridjonsson (3) og Ifeanyi Mathew fastsatte sluttresultatet til 7-0 i gjestenes favør.

CUPMORO: Eidsvold IF og Lillestrøm spilte cupkamp for rundt 1300 tilskuere på Råholt onsdag kveld. Foto: VEGARD STEENSNÆS

- Slike kamper kan ofte være tøffe, så vi trengte å være fokuserte. Jeg synes vi gjorde en god jobb og scoret mange mål. En god økt for oss, sier Fridjonsson.

- En bra gjennomkjøring foran søndagens kamp mot Bodø/Glimt?

- Ja, det var en god kamp. Vi hadde mange sjanser. Keeperen til Eidsvold hadde mange gode redninger, så vi kunne ha scoret enda flere mål. Hyggelig så se mange tilskuere og mange barn på kampen, sier den islandske spissen.

- Dette ble en fin kveld med god cupstemning. Veldig hyggeldig å se at så mange tilskuere møtte opp, sier Lillestrøm-trener Geir Bakke.

SCORET TRE: Holmbert Fridjonsson scoret tre mål i andre omgang og gratuleres av Frederik Holst - som scoret LSKs andre mål. Foto: VEGARD STEENSNÆS

For øvrig var det solid oppmøte med rundt 1300 tilskuere og god stemning på Råholt i det som var EIFs største kamp på mange år. Hjemmelaget var svært fornøyd med både arrangementet og trykket i kiosken.

Scoringer av Akor Adams etter 22 minutter og Frederik Holst etter 31 minutter sørget for at det aldri ble spennende på Eidsvold stadion, men hjemmelaget skapte flere brukbare muligheter i første omgang. Etter pause ble nivåforskjellen mer merkbar, naturlig nok.

Scoringer på rekke og rad av Ranger, Fridjonsson, Fridjonsson, Mathew og Fridjonsson sørget for at LSK til slutt vant 7-0 mot Eidsvold IF. I det hele tatt en fin gjennomkjøring for serielederen som nå møter regjerende seriemester Bodø/Glimt på bortebane søndag 8. mai. Her kan du kjøpe billetter på bortefeltet på Aspmyra (bruk promo-kode lskbortees22)!

GOD STEMNING: Rundt 1300 tilskuere hadde funnet veien til Eidsvold stadion. Foto: VEGARD STEENSNÆS

- Det blir spennende for oss å møte Glimt nå. Vi gleder oss til matchen, sier Bakke.

Lillestrøms lag mot Eidsvold IF (3-5-2):

Knut-André Søyland Skjærstein – Dylan Murugesapillai, Colin Rösler, Tom Pettersson (Espen Garnås i 45 minutter) – Lars Ranger, Frederik Holst, Eric Taylor, Tobias Svendsen (Ifeanyi Mathew i 25 minutter), Vetle Dragsnes (Eskil Edh i 25 minutter) - Akor Adams (Ylldren Ibrahimaj i 45 minutter), Holmbert Fridjonsson.