Hel-Max: Tre LSK-talenter på landslagssamling

Maximilian Balatoni (bildet) er sammen med Bård Torgersen og Henrik Skogvold tatt ut til landslagssamling for de yngste i oktober.

Annonse:

Akademisjef Toni Ordinas er strålende fornøyd med de tre LSK-talentenes utvikling.

- Max (født i 2005) har forbedret sin fysiske kapasitet brutalt, og han er på vei til å bli en av de raskeste midtstopperne i Norge. Bård (født i 2005) kom til LSK-Akademiet i år, og har utviklet seg veldig bra - ikke minst er han blitt god til å dominere kampen både offensivt og defensivt. Han spiller alltid med et sterkt konkurranseinstinkt, og den gode mentaliteten er en av hans beste egenskaper, sier Ordinas om de to spillerne som er tatt ut på G15-landslaget til Gunnar Halle.

G16-landslaget skulle egentlig ha spilt EM-kvalifisering i Østerrike i oktober, men på grunn av Covid-19 må laget nøye seg med treningssamling ved Gardermoen. LSKs talentfulle spiss Henrik Skogvold er med i troppen.

- Henrik (født i 2004) trener nå permanent med G19-laget og er også en del av Romerike-delen til Wang Toppidrett. Hans utvikling har vært fantastisk. Tidligere har han ikke engang vært en del av kretslatget, men landslagsledelsen har sett det vi tidlig så hos ham: Han er så fotballsmart at han kan spille i alle offensive posisjoner, og han har fart og avslutteregenskaper som gjør ham til en veldig talentfull spiller, sier Toni Ordinas.

Og legger til:

- Vi er veldig fornøyd med den individuelle utviklingen til alle tre spillerne, og ønsker å gratulere dem med velfortjent landslagsplass.

 

Annonse fra Obos-ligaen: