Train Like A Pro: - En smakebit på hva som kreves

I høstferien fikk unge og ambisiøse spillere et innblikk i hvordan hverdagen som fotballproff på Lillestrøms A-lag utarter seg.

Ambisiøse gutter og jenter født i 2005, 2006 og 2007 deltok på opplegget som ble møtt med rosende ord både fra spillere og instruktører.

- Dette er veldig gøy. En veldig ivrig gjeng, og det er jevnt over bra nivå på de som deltar. Det er mange gutter og jenter som vil bli bra som er med, og her får de en smakebit på hva som kreves for å bli god. De får samme følelsen som våre A-lagsspillere og får oppleve litt av proffverdenen. Et veldig bra konsept, sier A-lagets assistenttrener Arild Sundgot.

Les også: Dette er Train Like A Pro

Han var en av instruktørene som deltok på samlingen i og utenfor LSK-Hallen. Også Fredrik Krogstad og Erik Tobias Sandberg trente de unge spillerme, og Jörgen Lennartsson holdt et foredrag for de lydhøre talentene.

- Vi har som mål at spillerne skal få kjenne på hvordan det er å leve som en profesjonell fotballspiller en hel helg, forteller G13-trener Rune Haavelsmoen.

Lillestrøm Sportsklubb kommer tilbake med en ny utgave av Train Like A Pro i 2019, kanskje allerede i vinterferien. I denne videoen kan du bli bedre kjent med konseptet:


Annonse fra Eliteserien: