Torsdag på Republic: Kanarikafeen live med Åsen - innsamling til Barnekreftforeningen

Torsdag 10. november klokka 19.00 blir det live podkast med Kanarikafeens Daniel Glasø og LSK-kaptein Gjermund Åsen på Republic. Samtidig samles det inn penger til Barnekreftforeningen.

Annonse:

Alle med billett har reserverte plasser med sikt til scenen, men det er fortsatt mulighet til å sikre seg plass ved å møte opp direkte. Republic kjører lyd i hele puben slik at flest mulig kan oppleve gutta live.

Denne kvelden rettes søkelyset på arbeidet til Barnekreftforeningen i form av en innsamlingsaksjon fra Fuglafamilien. Du kan støtte saken via denne lenken eller ved kjøp av mat. Carolina Cookers stiller med en nydelig biff stroganoff med potetstappe, salat og brød der 50 kr per tallerken går til Barnekreftforeningen. Mat booker du på forhånd ved å sende Republic en melding på Facebook.

Arrangør er Mottaket Media - som skriver følgende om bakgrunnen for å støtte Barnekreftoreningen:

«Tidligere i høst dro Gjermund på besøk til 12 år gamle Lukas på Radiumhospitalet, og det gjorde sterkt inntrykk på oss å se videoen fra besøket. Både fordi kapteinen vår nok en gang viste hvilken enorm omsorg han har for mennesker rundt seg, men aller mest fordi vi lot oss imponere av Lukas og den tapperheten han viser.»

Les også: Gjermund Åsen besøkte kreftsyke Lukas (12)

Dørene åpner klokka 17.30, og vi håper mange tar turen for å få med seg praten med Gjermund Åsen - tre dager før siste seriekamp mot HamKam. Her kan du kjøpe billetter til den kampen!

Les mer om torsdagens event her!

Se video fra da Gjermund besøkte Lukas (12):

Annonse fra Eliteserien: