Torbjørn Kallevåg vraket Eliteserie-tilbud - klar for LSK

Under maskene skjuler det seg to store smil. Lillestrøm Sportsklubb og FK Haugesund er enige om en overgang for Torbjørn Kallevåg (26). Midtbanespilleren fra Bømlo har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2020.

Annonse:

De siste to sesongene har han tilbrakt i Haugesund, der noterte han seg for 47 seriekamper. Midtbanespilleren kan bekle flere roller, de siste årene har han spilt sentralt i Haugesund, men har erfaring som indreløper og kantspiller. Nå er han klar for LSK.

- Det føles veldig fint. Med en gang jeg hørte om interessen fra Lillestrøm, så var det noe som trigget meg med en gang. Det gikk veldig fort. Jeg hørte om interessen for et par uker siden.

Trenerteamet, fasilitetene og LSKs prosjekt overbeviste 26-åringen til å vrake andre tilbud. 

Mest Lest

- Etter litt snakk med Simon og Geir så ble jeg mer overbevist om at dette er en kul greie å være med på. Det å komme hit til en så stor klubb, med et så stort, proffesjonelt apparat med trenere og alt, så var egentlig betydningen av divisjon veldig liten for meg. 

Draktnummeret Kallevåg skal ikle denne sesongen er 7, han følger dermed fotsporene til blant annet Tom «Bukken» Gulbrandsen, Arne Erlandsen, Johan Andersson og Espen Søgård.

- Jeg har aldri hatt et nummer under ti, gliste han til matrialforvalter, Tor Arne Solberg, da han fikk velge nummer.

Se intervjuet - og bli bedre kjent med Kallevåg her:


Annonse fra Eliteserien: