Toptemp Romerike tar steget opp som sølvpartner i LSK

Rekrutterings- og bemanningsselskapet Toptemp skal i enda større grad ta temperaturen på LSKs sponsornettverk og næringslivet på Romerike. Velkommen som sølvpartner!

Annonse:

- I over 20 år har vi i Toptemp vært en del av det lokale næringslivet på Romerike. Som sølvpartner i LSK-nettverket håper vi å kunne bidra til fellesskapet i enda større grad, gjennom vår lidenskap for kultur og teft for fruktbare samarbeid. Med vårt partnerskap ønsker vi å fortsatt bygge oppunder den sterke lokalkulturen, og videreføre sportsånden i LSK inn i måten vi jobber på. Vi gleder oss til å bli kjent med flere og utvikle gode samarbeid i tiden som kommer, sier rekrutteringsrådgiver Anne Margrethe Horvei Barnevik i Toptemp Romerike.

Her kan du bli bedre kjent med Toptemp Romerike!

Toptemp er et av landets største rekrutterings- og bemanningsselskap, med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tønsberg - og selvsagt i verdens beste Lillestrøm.

- Gjennom vår nysgjerrige, teknologiske nytenkende og engasjerte tilnærming legger vi til rette for å oppdage, forvalte og utvikle talenter. Dette mener vi utgjør hele forskjellen, for alle parter – både på kort og lang sikt. Vi jobber med prosesser og kan tilby kandidater muligheter innen et bredt spekter av fagområder; alt fra IT og engineering, til økonomi og finans, til elektro, lager og logistikk, markedsføring og kundeservice og tyngre lederstillinger på tvers av bransjer. You name it, we know it, melder Anne Margrethe Horvei Barnevik.

Med sin erfaring fra media og marketing vil hun forsterke Romeriks-avdelingen - som med 45 års ansiennitet og tyngde fra bransjen fra før er et stort satsingsområde for selskapet.

- Vi bistår med glede samarbeidspartnere i nettverket, og starter gjerne dialogen med en uformell kaffekopp, sier hun.

- Det er veldig gledelig når en lojal partner som Toptemp ønsker å øke sitt engasjement hos oss. Det betyr at nettverket fungerer og at partnerne våre gjør god business, sier markedskonsulent Jørgen Heen Enger i LSK.

Annonse fra Eliteserien: