Tom Pettersson klar for Lillestrøm

Tom Pettersson (31) signerte i dag på en kontrakt med Lillestrøm ut 2022-sesongen. Den svenske midtstopperen har virkelig følt seg ønsket av LSK, og gleder seg veldig til å fortsette karrieren på Åråsen.

Annonse:

Den 190 centimeter høye midtstopperen kommer fra MLS-klubben FC Cincinnati, og har tidligere blant annet spilt for IFK Göteborg og Östersund. 

- Jeg har en kjempegod følelse. Jeg har sett fram til dette. Det har vært på gang en stund. Jeg hørte om LSKs interesse litt før sesongen også. Og nå mer i løpet av sommeren. Jeg føler at jeg går til en klubb som virkelig ønsker meg. Utrolig kult at det er gått i orden, sier Pettersson.

- Vi er veldig fornøyd med å få på plass Tom. Det er en spiller som vi har jobbet med siden i vinter. Da endte det med at det ikke var mulig å få løst situasjonen i Cincinnati. Han spilte fast i fjorårssesongen, men så visste vi at det ville åpne seg muligheter denne sommeren. Han er en venstrebeint midtstopper med erfaring, og tilfører oss akkurat det vi har søkt etter. Vi er veldig fornøyd med troppen vi har, men Tom kommer inn og tilfører oss noe ekstra. Nå får vi flere valgmuligheter og større bredde i troppen foran en spennende høst, sier sportssjef Simon Mesfin.

Ikke minst gjorde Pettersson seg bemerket da Östersund gikk videre fra gruppespillet i Europa League høsten 2017. Nå gleder han seg stort til å løfte Lillestrøm til gamle høyder, og svensken er med stor sannsynlighet spilleklar til neste søndags bortekamp mot Sandefjord.

- Jeg har sett to av de siste kampene, og det ser ut til å være et veldig harmonisk lag der alle drar i samme retning. Nå er det bare å kjøre, sier 31-åringen fra Trollhättan - en drøy times biltur fra den norske grensen.

Se video-intervju med Tom Pettersson:


Annonse fra Eliteserien: