Tom Nordlie leder LSK i kampene mot Start

I 2007 ledet han Lillestrøm til seier i cupfinalen. Nå er Tom Nordlie klar comeback i moderklubben, og leder laget i de to kvalifiseringskampene mot Start.

Annonse:

– Vi tror at Tom er den mannen som sannsynligvis kjenner laget best, bortsett fra dem som jobber i klubben. I tillegg kjenner han Start godt, så vi mener Tom er mannen som har størst sjanser for å gjøre at vi fortsatt holder oss i Eliteserien, sa LSK-styreleder Morten Kokkim på tirsdagens pressekonferanse.

I går ble Lillestrøm og Jörgen Lennartsson enige om å avslutte samarbeidet. Litt over klokka 12.00 i dag ble Tom Nordlie presentert som ny hovedtrener for Lillestrøm i kvalifiseringskampene mot Start.

- Det er hyggelig å være tilbake i barndomsklubben. Det er jo tidenes mulighet til å få et godt resultat, sånn at vi kan stå sammen i rund ring og juble til onsdagen i neste uke, sier Tom Nordlie.

- Hva blir viktigst for deg på treningene fram mot bortekampen på lørdag?

- Få inn intensitet og trøkk, men samtidig være tydelig på hvordan vi skal fremstå offensivt og defensivt - uten å gape over for mange ting i spillestilen. Vi skal ta vare på det som har vært bra under Jörgen, så må vi krydre det med de småtingene vi har tro på. Dessuten handler det om å få satt spillerne i posisjoner der de får brukt sine beste egenskaper og spisskompetanse, sier Tom Nordlie.

Se video-intervju med Tom Nordlie her:


Annonse fra Eliteserien: