Tok ledelsen - men Tromsø snudde kampen i andre omgang

(Tromsø - Lillestrøm 3-1) LSK tok ledelsen på overtid i første omgang ved Espen Garnås, men i andre omgang raknet det - og Tromsø vant en fortjent seier.

Det så lyst ut da Espen Garnås kriget inn ledermålet på et godt innlegg fra Vetle Dragsnes like før pause.

Men i andre omgang var Tromsø det beste laget og snudde kampen midtveis i omgangen. Først headet Jostein Gundersen inn utligningen. Så handset Vetle Skjærvik ganske uforståelig inne i eget felt og hjemmelaget fikk straffe. Vegard Erlien satte enkelt inn 2-1.

I sluttminuttene flyttet LSK opp mye folk og presset på for en utligning, blant annet fikk Oliver Henriksrud - som fyller 18 år på tirsdag - sin Eliteserie-debut - men i stedet punkterte Yaw Paintsil kampen ved å sette inn 3-1.

- Vi hadde god kontroll i første omgang, men ender med null poeng, så det er surt. Tromsø får styre det meste i andre omgang, sier Vetle Skjærvik til TV 2 etter kampen.