Tok ledelsen - men jubelen stilnet

(Odd - Lillestrøm 2-1) Foran mange tilreisende supportere tok LSK ledelsen ved Kristoffer Ødemarksbakken, men det holdt dessverre ikke til poeng.

Etter 52 minutter kombinerte Maura-gutten strålende med Fredrik Krogstad og sendte ballen inn i det lengste hjørnet, og det så lenge lyst ut i Skien.

Men 65 minutter ut i kampen fikk Elbasan Rashani lirket inn utligningen. Og ti minutter før slutt headet Eliteseriens toppscorer Torgeir Børven inn 2-1.

Dermed vant telemarkingene 2-1, og inntok andreplassen i serien.

- Veldig skuffende at vi ikke fikk med oss noen poeng her. Jeg følte at guttene hadde fortjent minst uavgjort, sier trener Jörgen Lennartsson.

Debutant Joonas Tamm - som gjorde en god figur i Eliteserie-debuten for Lillestrøm - synes likevel det var mye positivt å ta med seg fra kampen.

- Vi slet litt i første omgang, men etter pause synes jeg vi gjorde det bra. Det er små marginer som gjør at vi ikke får med oss poeng, sier midtstopperen.

Nå venter Mjøndalen hjemme på Åråsen mandag 12. august.

- Da er det kun tre poeng som teller, sier Tamm.