Tobias Salquist takker for seg i Lillestrøm

Tobias Salquist (25) er enig med Lillestrøm om å terminere kontrakten. Midtstopperen har reist hjem til Danmark og regner med å skrive under for en ny dansk klubb i løpet av kort tid.

Annonse:

Salquist har hatt et sterkt ønske å være sammen med sin høygravide kjæreste på Jylland i Danmark, og betaler LSK en sum for å komme seg ut av kontrakten.

- Det gjør jeg fordi jeg ønsker å gi noe tilbake til klubben. Jeg har hatt det fantastisk fint i Lillestrøm, og kommer til å savne både klubben og fansen. Men for min del passer det best å flytte hjem til Danmark nå. Jeg ønsker klubben alt godt i fremtiden, sier Salquist.

Han håper å signere for en ny dansk klubb i løpet av kort tid.

- Jeg har mange gode minner som jeg tar med meg fra tiden i Lillestrøm. Ikke minst 3-0-seieren over Vålerenga i fjor, sier Tobias Salquist.

- Vi har hatt en dialog med Tobias i en tid, og ble nå enige om at dette er den beste løsningen for begge parter. Han har også bidratt for å få til dette ved å betale seg ut av kontrakten. Det at vi har fått inn Espen Garnås som ny midtstopper gjør at vi kan ønske Tobias lykke til videre i karrieren. Vi skilles som gode venner, sier sportssjef Simon Mesfin.

Det er samtidig klart at Espen Garnås vil overta Tobias Salquists trøye og spille i drakt nummer 4.

Annonse fra Eliteserien: