Tina Veitsle Skarpsno er ny administrativ leder for bredden

Tina Veitsle Skarpsno hadde i dag sin første dag som nyansatt administrativ leder for LSKs breddeavdeling. 32-åringen gleder seg til å ta fatt på arbeidet med å profesjonalisere driften av bredden.

Annonse:

LSKs daglige leder Robert Lauritsen er svært fornøyd med ansettelsen av Tina som ny administrativ leder for LSK Bredde.

- LSK fortsetter å utvikle klubben og etter en grundig prosess gjennomført i samarbeid med The Assessment Company AS, er det en stor glede å kunne ønske Tina velkommen til klubben. Hun vil få overordnet administrativt ansvar for den daglige driften av LSK Bredde, sier Lauritsen.

Tina Veitsle Skarpsno (32) er fra Oslo, og har tidligere jobbet i NFF Buskerud og som barnefotball- og akademisjef i Røa.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på arbeidet med å utvikle breddeavdelingen i Lillestrøm. Jeg brenner veldig for barn, unge og utvikling, og det blir veldig gøy å kunne jobbe med dette i en så stor og viktig klubb som LSK, sier Tina Veitsle Skarpsno,

Hun får det overordnede ansvaret for å lede alle de frivillige som bidrar til at LSK-hjulet går rundt med 850 aktive spillere, cuper, dugnader og turneringer.

- Prosefjonalisere driften av breddeavdelignen. Gjennom god struktur og strategi ønsker vi å profesjonalisere driften av breddeavdelingen slik at alt blir enklere for lagledere, foreldre og frivillige. Ikke minst er det viktig at de får en kontinuerlig oppdatering på alt av det mest vesentlige. Jeg er veldig opptatt av en god og tydelig kommunikasjon. En god kommunikasjonsflyt bidrar til å gjøre frivillige verv morsommere og enklere å forholde seg til. De skal også vite at jeg er her for dem, sier Skarpsno.

Hun har også en klar ambisjon om å være mye til stede andre steder enn ved kontorpulten i administrasjonslokalene på Åråsen.

- Jeg vil være til stede på både lagleder- og foreldremøter, i tillegg til treninger, cuper, kamper og andre områder der det er mye aktivitet. Medlemmene skal vite at terskelen for å ta kontakt med meg er lav når det kommer til alt som handler om breddefotballen. For min del blir det viktig å gjøre hverdagen så enkel som mulig for alle frivillige, lagledere og foreldre, sier den nyansatte breddesjefen.

Hvis du ønsker å ta kontakt med Tina, så treffes hun på [email protected] (mail) og 920 19 283 (telefon).

PS! Alle lagene i klubben bortsett fra A-laget, rekruttlaget og akademilagene fra 13 til 19 år på guttesiden tilhører LSK Bredde.

Annonse fra Eliteserien: