Tilbake på feltet: - En spesiell situasjon

Etter en måned med egentrening var LSK-spillerne endelig tilbake mandag. I første omgang blir det trening i mindre grupper.

Annonse:

- Det er en spesiell situasjon, selvfølgelig. Vi går i uvissheten allesammen. Man ønsker å få en avklaring på det, om det blir noe sesong i det hele tatt, sier Melgalvis som la ut denne tweeten 12. april:

Skal vi spille sesong eller ikke? Det standpunktet må settes snart. Coronaviruset vil være her. Lenge. Om vi spiller nå eller i august har samme risiko. Vaksinen tar minimum 12 mnd å lage. For at kontrollen skal vedvare må det spilles uten tilskuere. Hele sesongen. Hva tenker vi?

- Det er jo noen år siden man har spilt foran null tilskuere. Det blir litt treningskamp-følelse over det, men når vi begynner å spille om poeng så bør tenningen være der uansett.

Les også: Ranger snart tilbake i trening

Scenarioet blir etter all sannsynlighet startet uten tilskuere på tribunen. Melgalvis har sine tvil om LSK-fansen slipper inn på stadion før 2021.

- Jeg håper vi snart kan begynne å spille. Det vil bli uten tilskuere, i hvert fall i start, selv om jeg har mine tvil om vi får spille foran Åråsen-publikummet i 2020, dessverre. Men vi satser på at vi får begynne å spille, trene ordentlig og spille kamper igjen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: