Tilbake fra ferie - møter Stabæk på lørdag

Aleksander Melgalvis, Mats Haakenstad, Thomas Lehne Olsen og de andre LSK-spillerne var i ettermiddag tilbake på treningsfeltet etter en ukes ferie. Førstkommende lørdag venter Stabæk i treningskamp på Vigernesjordet.

Annonse:

- Jeg har bare vært hjemme, og det har vært fint, men det er godt å komme i gang igjen også, sier relativt hjemmekjære Thomas Lehne Olsen fra Moelv.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Viking!

Mest Lest

Mens Mats Haakenstad har vært i Bergen, har Aleksander Melgalvis og Simen Rafn feriert sammen i Strömstad rett over svenskegrensa. Andre har benyttet anledningen til å reise mye lengre - som Frode Kippe (Dubai), Arnór Smárason (Island) og Marko Maric (Østerrike og Kroatia). Trener Jörgen Lennartsson kombinerte ferien med strandliv i Mallorca og Champions League-finale i Madrid.

Les også: - Vurderte å sette meg ned

Mens Eliteserien har pause på grunn av landslagsfotball starter LSK tirsdag oppkjøringa til hjemmekampen mot Viking 16. juni. Men allerede lørdag 8. juni blir det en real test mot Stabæk. Treningskampen spilles på feltet utenfor LSK-Hallen, og har avspark klokka 15.00.

- Vi ser fram mot kampene som kommer, og håper vi kan bygge videre på den gode prestasjonen mot Vålerenga, sier Jörgen Lennartsson.

Les også: Lehne Olsen: - Den deiligste seieren noen gang

Annonse fra Eliteserien: