Til topps i Nasjonal G19-gruppa - klare for kvartfinale

(Lillestrøm - Odd 3-2) Anført av en opplagt Elscha Furaha (17) leverte et sterkt G19-lag en meget god prestasjon og vant årets viktigste kamp (så langt) fullt fortjent. Dermed ble det seier i Nasjonal G19-gruppa og avansement til kvartfinalen.

Annonse:

Av Sujin Aryal

Med både Andreas Georgson og Robin Asterhed på tribunen var det unge spisstalentet kampens store spiller, scoret to mål - og fikset i tillegg straffesparket som Leandro Neto var sikkerheten selv på.

Allerede 2 minutter inn i kampen hadde LSK en mulighet til å score, men Efe Lucky skjøt like utenfor etter godt spill fra hjemmelaget. Minutter senere prøvde Daniel Skaarud også seg på et skudd fra langt hold, men den ble reddet av keeper.

Etter en kollisjon trengte Furaha behandling, men 17-åringen kom seg raskt på beina igjen.

I det 15. minutt utførte Alexander Røssing en imponerende individuell prestasjon, hvor han passerte flere Odd-spillere før han fyrte løs, men keeperen reddet nok en gang.

Ti minutter senere fikk LSK straffespark etter at Fuhara ble felt. Leandro Neto sendte enkelt LSK opp i 1-0-ledelse.

HERJET: Elscha Furaha scoret to mål og fikset i tillegg straffesparket som sørget for 1-0.

I det 28. minutt utlignet Odd til 1-1. Men LSK svarte raskt, og i det 32. minutt var laget tilbake i ledelsen. Furaha viste styrke i duellen med en forsvarer og la ballen til venstre for keeper. Like før pause fikk Elscha en ny mulighet til å skyte, men ballen gikk utenfor mål

Ti minutter etter pause fikk vi se et imponerende angrep fra LSK, der Neto spilte gjennom til Skaarud, som igjen la ballen på tvers til Elscha. Dessverre ble avslutningen reddet av Odds sisteskanse.

I det 57. minutt kom nok en velfortjent scoring, og igjen signert Elscha Furaha! Daniel Skaarud snappet ballen i motstanderens 16-meter, og sentret til Elscha som enkelt satte den i mål. Dermed: 3-1 til et LSK.

En drøy halvtime før slutt ble Martin Sandum og Alexander Røssing erstattet av Harald Woxen og Markus Wæhler.

LSK så ut til å ha god kontroll på kampen, men i det 85. minutt fikk Odd straffe som sørget for 3-2-redusering.

På overtid gjorde keeper Theo Nikolaisen en fantastisk redning som sikret LSK seieren som gjør Kristoffer Lies mannskap dermed vant sin gruppe foran Odd, Strømsgodset og HamKam. Dermed er det spennende laget videre til kvartfinalen i A-sluttspillet i G19 Nasjonal.