Nordbrekken ny LSK-sponsor

Selv om kampen var en skuffelse, trivdes Jon H. Nordbrekken på Åråsen søndag - sammen med gamle kjente som mangeårig LSK-leder Svein Skoglunn.

Den fotballinteresserte forretningsmannen - som har bakgrunn som styreleder både i Strømmen og Vålerenga, og i tillegg har sittet i styret i Norges Fotballforbund - har mange gode minner fra Åråsen. Da han flyttet til Rælingen på midten av 1970-tallet ble han sesongkortholder og fulgte Tom Lund og lagkameratene tett i de kommende jubelårene.

I et intervju på VIP'en før Ranheim-kampen avslørte Nordbrekken at han har sagt ja til å bli med i LSKs sponsorpool denne sesongen gjennom sitt private investeringsselskap Valset Invest AS. 

- Jeg har mange gode minner fra Åråsen. Sammen med min nabo i Rælingen den gangen, Skjalg Nakkim, var vi fast inventar på Lillestrøm-kampene. Jeg synes det er hyggelig å kunne bidra til fotballen på Romerike der jeg bodde i 25 år, sier Nordbrekken.

Her kan du kjøpe billett til Unicef Mesterfinale mot Rosenborg!

Selv om kampen mot Ranheim ble en nedtur, koste han seg og møtte mange gamle kjente på Åråsen søndag. Det ble mye fotballprat med folk som Svein Skoglunn, Per Berg og Frank Grønlund. Nordbrekken har et stort hjerte for norsk fotball og gleder seg til nye turer på Åråsen. Tidligere på søndagen var han på Strømmen stadion og fikk se at Levanger ble slått 3-0. Sønnen Jon Are sitter i styret i Strømmen, og familien er også en bidragsyter til fotballen der.

Etter tapet for Ranheim har LSK-spillerne fått fri mandag og tirsdag. Allerede torsdag får de muligheten til å revansjere seg: Da spilles Unicef Mesterfinale på Åråsen. Fjorårets seriemester Rosenborg møter regjerende norgesmester Lillestrøm. Se Frode Kippe og Pål André Helland i promo for finalen her:


Annonse fra Eliteserien: