Tent Kind Mikalsen før gamleklubben gjester Åråsen

For første gang skal Simen Kind Mikalsen få oppleve å møte gamleklubben Ull/Kisa i en seriekamp. 27-åringen ser fram til lokaloppgjøret - som også byr på et gjensyn med tidligere LSK-spiller Stian Ringstad.

Annonse:

- Det blir moro. Vi hadde et godt samarbeid her på venstresiden noen kamper, jeg og Stian. En kjempefin fyr. Det blir fint å møte ham, men vi skal vise hvem som er sjef på Åråsen.

Det blir med andre ord ikke lagt noe mellom i taklingene på Åråsen i kveld.

- Neida, det skal det ikke. Han og resten av laget skal få kjenne den boosten vi har fått nå i det siste mot Kåffa. Det er en gjeng med mye energi og mye kraft nå.

Etter 2-1-seieren på Ekeberg, er LSK-spillerne tilbake der de skal være.

- Det var mye lettelse og mye glede. Som alle vet har det vært en tøff periode. Og det å komme under i den kampen og komme tilbake igjen, det smakte utrolig godt. Vi er i en god flyt nå - og det skal vi ta med oss inn mot Kisa-kampen.

Les også: - Fordel for oss at kampene kommer tett

Både før og etter kampen mot KFUM møtte ti-talls supportere opp på Åråsen for å vise sin støtte. Kind Mikalsen legger ikke skjul på at han gjerne skulle hatt flere tusen tilskuere - og et fullsatt Kanari-felt på Åråsen.

- Vi har kjent på den lenge. Det engasjementet supporterene viser, og den klubben vi er i, viser bare at det er spesielt å spille for LSK. Det er vi evig takknemlig for.

Se videointervju med Simen Kind Mikalsen her:


Annonse fra Eliteserien: