Tap på overtid i Molde

Molde – Lillestrøm 2-1

Annonse:

Etter en jevn første omgang, var det LSK som dominerte andre omgang på Aker stadion. En scoring på overtid sørget imidlertid for at hjemmelaget tok alle tre poengene i Molde.

Det ble en tett og jevn første omgang. Det var my kjemping og tøffe dueller på midtbanen.

LSK fikk den første store sjansen da Udo spilte frem Erling Knudtzon med en genial pasning bak Molde-forsvaret. Erling kom alene med keeper, men avslutningen traff keeper.

Fem minutter senere er rollene byttet om, og Erling spiller igjennom Udo. Spissen får imidlertid en litt dårlig touch, og Molde rydder opp.

Midtveis er Erling i duell med tidligere LSK-spiller Ole Martin Rindarøy. Ender med at Rindarøy halter av banen og må gi seg. Blir erstattet av storebror Knut Olav. (Ole Martin sier etter kampen at han har vondt, men tror ikke at skaden er alvorlig.)

Like etter byttet får hjemmelaget en kontring. Sander Svendsen får mye rom på høyresiden, og skyter via stangen og i mål. Hjemmelaget leder 1-0.

Resten av omgangen fortsetter med kjemping på midtbanen, og da dommeren blåser for pause står det fortsatt 1-0 til Molde.

MOLDE 20170405.Eliteserien fotball 2017: Molde - LillestrømLillestrøms målscorer Ifeanyi Mathew (midten) blir feiret av trener Arne Erlandsen (t.h.) og laglkammerater i eliteseriekampen i fotball mellom Molde - Lillestrøm på Aker Stadion.Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Publikum har knapt nok satt seg etter pause før det eksploderer på bortetribunen. Malec bryster ballen til Udo. Han slår videre til Mathew, som skyter fra 20 meter. Ballen går mellom bena på en Moldeforsvarer og inn i hjørnet. Det står 1-1 på Aker Stadion.

Etter scoringen er det enveiskjøring på Aker Stadion. LSK kommer til en rekke sjanser, men ballen vil ikke i mål.

Midtveis i omgangen blir en god Chigozie Udoji byttet ut til fordel for Michal Skoda. Hans første touch på ballen er en gigantsjanse. Malec slår inn foran mål, og bare en dårlig touch fra Skoda gjør at ballen går på utsiden av stangen.

Mot slutten av omgangen kommer hjemmelaget tilbake i kampen, og presser LSK bakover. Vi svarer med kontringer, men lykkes ikke.

Tre minutter på overtid er det hjemmelaget som får lønn for strevet. En klarering finner Stian Gregersen. Han fyrer av et skudd, som går gjennom forsvaret og inn i hjørnet bak Daniel Fernandes.

Hjemmelaget vinner 2-1 i en kamp hvor poengene like gjerne kunne ha blitt med hjem til Lillestrøm.