Tap mot Stjørdals-Blink: - Klart det svakeste vi har gjort

Selv om Sportsklubben dominerte banespillet hjemme mot Stjørdals-Blink klarte ikke hjemmelaget å få presset ballen mellom stengene.

Annonse:

LSK gikk ut i samme aggresive tempo som hjemme mot HamKam og allerede etter 2 minutter lå ballen i Blink-målet etter en heading av Ebiye Moses. Dessverre for kanarifuglene ble målet avblåst for offside. Lillestrøm fortsatte å presse et lavt-liggende Stjørdals-Blink som ventet på contringer.

Etter 33 minutter kom nettopp contringen laget fra Trønderlag hadde ventet på. Mats Lillebo kom seg gjennom til høyre i banen, og da kun Mads Hedenstad Christiansen stod mellom Blink-spilleren og målet lurte han ballen mellom beina på LSK-keeperen og inn i buret.

Assistent-trener, Petter Myhre, sier i et intervju etter kampen at perioden etter målet var under par.

- Vi blir prega, og resten av omgangen da er vi svake syntes jeg. Det er klart det svakeste vi har gjort så langt denne sesongen de siste 20 minuttene frem mot pause.

Myhre er uansett trygg på at både målene og poengene vil komme for laget.

- Vi starter alle kampene bra. I alle fire kamper har vi skapt mye mer enn motstanderen. Vi veit vi er gode nok til å score mye mål, så må vi bare få det ut på matta.

Se hele intervjuet med Petter Myhre på var Facebook-Page

Like før pause kunne fort Daniel Gustafsson ha satt inn utlikningen. Moses la inn fra venstre og på bakre ventet DG som virket litt sjokkert da ballen gikk forbi Blink-forsvareren og mot svensken. I kampens hete klarte ikke kanten å stokke beina hurtig nok og ballen gikk til utspill fra keeper.

Da lagene kom ut fra garderobene hadde Ebiye Moses blitt byttet med Lars Mogstad Ranger. Unggutten som har slitt med skade var endelig tilbake på Åråsen-gresset, men tross flere gode involveringer fikk hverken innbytteren eller de andre LSK-spillerene det helt til forran mål. 

På slutten av kampen fikk også Sindre Mauritz-Hansen sin debut for Sportsklubben. Både Mauritz-Hansen og Mogstad Ranger følte at å være tilbake på banen var en bittersøt opplevelse ettersom poengene uteble.

Se intervjuet med de to innbytterene i vinduene under:Annonse fra Eliteserien: