Tap i Sarpsborg

Sarpsborg 08 - Lillestrøm 1-0

Annonse:

Alt lå til rette for en underholdende og bra fotballkamp i solskinnet på Sarpsborg stadion. Dessverre ble det alt annet enn underholdende, og ikke spesielt bra sett med gule og svart øyne.

Første omgang kan beskrives slik: Hjemmelaget hadde ballen mest og scoret et litt for enkelt mål. Vi hadde én brukbar sjanse, men avslutningen til Kristoffer Ødemarksbakken var litt for løs. En god Marko Maric og en samarbeidsvilling stang sørget for at ledelsen ikke var større til pause.

I pausen ble Erik Brenden byttet inn for Moses.

Andre omgang var jevnere. Hjemmelaget hadde fortsatt ballen mest, men vi hadde den største sjansen: Etter 12 minutter slo Alex Dyer en ball i bakrom. Erik Brenden var raskest, og chippet ballen over en utrusende keeper. Alle på hele stadion var sikre på at det ble scoring, bortsett fra hjemmelagets Nicolai Næss. I duell med Thomas Lehne Olsen klarte han på utrolig vis å slå ballen opp i krysset og ut av mål.

Sarpsborg 08 hadde også en gigantsjanse mot slutten. Lund Nielsen fikk all verdens tid med ballen på 8 meter, men avslutningen spratt rett i klypene på Marko Maric.

Poengene ble igjen i Sarpsborg denne gang.

Sammendrag av kampen:


De 11 som startet mot Sarpsborg 08 var:

1 Marko Maric
2 Mats Haakenstad
4 Tobias Salquist
5 Simen Rafn
13 Frode Kippe (K)
7 Daniel Gustafsson
17 Kristoffer Ødemarksbakken
21 Alex Dyer
23 Daniel Pedersen
10 Thomas Lehne Olsen
18 Ebiye Moses

Benken:

25 Matvei Igonen
12 Raphael Ayagwa
14 Fredrik Krogstad
15 Erik Brenden
19 Sheriff Sinyan
27 Josef Baccay
33 Aleksander Melgalvis

Takk til alle som tok turen til Sarpsborg og støttet oss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: